RETORN

Els Amics de les Arts, nou disc i gira el 2017

El grup, que actuarà al maig a Barcelona i a l'abril a Girona, compta amb el productor Tony Doogan

Els Amics de les Arts  3 Presentaran el seu flamant ’Només d’entrar hi ha sempre el dinosaure’ a Jiwapop, Canet Rock i Xalaro.

Els Amics de les Arts 3 Presentaran el seu flamant ’Només d’entrar hi ha sempre el dinosaure’ a Jiwapop, Canet Rock i Xalaro. / EL PERIÓDICO

1
Es llegeix en minuts

Tres anys després del seu últim treball, el grup Els Amics de les Arts han anunciat que llançaran nou disc el 2017, un àlbum del qual només han anunciat que per a la seva realització compten en la producció, gravació i mescla amb Tony Doogan, un dels productors clau de la música pop independent.

El grup català també ha confirmat les primeres dates de la gira del nou disc, que seran a Barcelona (el 4 i 5 de maig a la Sala Barts, dins de la programació del GuitarBCN) i a Girona (el 30 d'abril, a Girona, dins del festival Strenes)

RECONEGUDA TRAJECTÒRIA 

Notícies relacionades

L'escocès Tony Doogan ha sigut el responsable sonor d'artistes com Belle & Sebastian, Mogwai, David Byrne, Teenage Fan Club, Snow Patrol o Super Furry Animals i ha firmat produccions discogràfiques amb Russian Red o Supersubmarina.

Els Amics de les Arts van publicar el 2015 l'àlbum especial pels seus 10 anys de trajectòria musical. En aquesta nova etapa compten amb la discogràfica Sony Music.