GIRA 2017

Surten a la venda les entrades per al concert de Melendi al Palau Sant Jordi

L'asturià presentarà en directe el 26 de maig les cançons del seu disc 'Quítate las gafas'

Entrades.elperiodico.cat anticipa la venda i és taquilla oficial de l'esdeveniment

cartel-gira-melendi-quitate-las-gafas

cartel-gira-melendi-quitate-las-gafas

1
Es llegeix en minuts

Compra aquí tus entradas para Melendi, Quítate las gafas 

Ja hi ha data per al primer concert Barcelona de la nova gira de Melendi. Serà divendres, 26 de maig, a les 21.30. L'escenari, el Palau Sant Jordi. Les entrades, a la venda a partir de les 10.00 de demà a entrades.elperiodico.cat, canal que s'avança tres dies a la majoria de punts de venda.

Notícies relacionades

El cantant asturià, que exerceix de ‘coach’ en l'actual edició de 'La Voz', presentarà els temes del seu nou disc, titulat ‘Quítate las gafas’. L'àlbum surt també demà a la venda, juntament amb les entrades per al concert de Barcelona. En aquest treball, Melendi  ha gravat onze cançons que segons el mateix autor són un “viatge interior per reconèixer-se en l'abstracte”. Musicalment, aquest disc, el vuitè que llança l'artista, segueix les pautes dels dos anteriors (‘Un alumno más’ i ‘Lágrimas desordenadas’).

El maig de l'any que ve marcarà l'inici de la gira amb què Melendi promocionarà ‘Quítate las gafas’ , i serà el de Barcelona un dels primers escenaris on es podrà disfrutar d'aquest fenomenal directe. Les entrades més senzilles costen 28 euros, i les més cares, 42 euros (més despeses d'enviament en els dos casos). També existeix l'opció del pack Premium de 120 euros, que inclou ‘merchandasing’, accés vip i altres privilegis.