CITA AMB LA HISTORIETA

Esgotades les entrades del cap de setmana del Saló del Manga de Barcelona

La fira del còmic i la cultura japonesa, que tancarà portes el dimarts 1 de novembre, amplia horaris

1
Es llegeix en minuts

En la que serà la 22a edició, el Saló del Manga de Barcelona no obrirà les portes en dijous, com ha estat habitual, sinó en dissabte, el 29 d'octubre vinent, fins al dimarts 1 de novembre, coincidint amb el pont. Ara mateix ja s'han esgotat les entrades per al dissabte i el diumenge. Els tiquets per a la cita amb el còmic i la cultura japonesa poden adquirir-se anticipadament a internet des del juliol, exclusivament des de la web de Ficomic, organitzadora del certamen. Les taquilles ubicades a la plaça Espanya, per tant, estaran tancades durant aquell cap de setmana i obriran el dilluns i dimarts a les nou del matí, sempre que encara quedin entrades, per vendre les corresponents el mateix dia de l'adquisició. 

L'escenari del saló no canvia, el recinte de Fira Montjuïc, però sí que s'amplia, de 60.000 a 70.000 metres quadrats, i ocuparà els pavellons 1, 4, 5, les dues plantes del palau 2 i la plaça de l'Univers. 

PREUS

El preu de l'entrada general és de 9 euros. Al tiquet amb descompte (de 7 euros) hi podran accedir els titulars del Carnet Jove, la Targeta Rosa, i els més grans de 65 anys. Els menors de 3 anys no paguen. Les entrades per a grups escolars, vàlida només per al dilluns 31 d'octubre, costa 2 euros. També hi ha encara disponibles abonaments per als quatre dies (27 euros). 

Els horaris seran de nou del matí a nou del vespre del dissabte 29 al dilluns 31. El dimarts 1 de novembre el Saló del Manga obrirà les portes també a les 9.00 hores però tancarà a les 20.00 hores.  

L'entrada al recinte per a visitants amb tiquet anticipat, amb invitacions i per a 'cosplayers' amb invitació 'on line' amb inscripció prèvia es farà per l'avinguda de la Reina Maria Cristina. Hauran d'entrar per la plaça d'Espanya els que hagin adquirit el tiquet a les taquilles.  

ELS RECLAMS

Notícies relacionades

Aquest any visitaran el certamen els autors de Pokémon, Hidenori Kusaka i Satoshi Yamamoto; els protagonistes del fenomen 'One Piece Gold': el director Hiroaki Miyamoto, el productor Hiroyuki Sakurada i l'animador Masayuki Sato; el mangaka del gènere de terror Junji Ito; Akihiro Hino ('Level-5, 'Yokai-watch') i Toshi Maeda ('Urotsukidiji').  

El saló també oferirà més activitats a l'espai L'esperit del Japó, amb exposicions de bonsais, quimonos, samurais, ceràmica i pintura tradicional. L'eix temàtic girarà al voltant de la literatura japonesa, amb convidats com les escriptores Banana Yoshimoto i Mitsuyo Kakuta