'CELEBRITY' SENSE MANIES

Kim Kardashian s'exhibeix despullada a Snapchat

La 'celebrity' es cobreix els pits amb els braços i fa ostentació del seu bronzejat artificial en el vídeo

 

  / ELPERIÓDICO

1
Es llegeix en minuts
EL PERIÓDICO / BARCELONA

És sabut que Kim Kardashian té poques manies a l'hora d'exhibir la seva anatomia a través de les xarxes socials. En nombroses ocasions ha utilitzat Instagram per aparèixer lleugera de roba, i ara li ha tocat el torn a Snapchat. La 'celebrity' s'acaba de mostrar despullada en un vídeo que ha publicat a la xarxa social, complint així una promesa segons la qual es tornaria a treure la roba per mostrar el seu cos després haver perdut 30 quilos després d'haver donat a llum el segon fill, West, fa nou mesos.

En el vídeo, Kardashian es cobreix els pits amb els braços. L'esposa del raper Kanye West aprofita el moment per presumir del seu bronzejat artificial. Al vídeo se sent com diu: “No hi ha res com un bronzejat amb esprai a mitjanit, nois. Tanorexic".

Notícies relacionades

La vigília, Kardashian, de 35 anys, ja s'havia mostrat amb un breu tanga negre i una espècie de 'top' blanc en diverses imatges publicades al seu compte d'Instagram.

Fa sis mesos, Kardashian va revolucionar les xarxes socials amb un selfie en què apareixia completament despullada. Per evitar la censura d'Instagram, va cobrir les parts íntimes amb una cinta negra feta amb un retoc digital.