NOVETAT EDITORIAL

Pérez-Reverte torna amb una novel·la d'espies el 19 d'octubre

'Falcó', la nova novel·la del creador d'Alatriste, transcorre a la turbulenta Europa dels anys 30 i 40

 

  / DAVID CASTRO

1
Es llegeix en minuts

Després de crear l'icònic capità Alatriste, Arturo Pérez-Reverte tornarà aquesta tardor amb un nou personatge, Lorenzo Falcó, un espia sense escrúpols, excontrabandista d'armes i agent dels serveis d'intel·ligència que es mou amb extrema habilitat a l'Europa turbulenta dels anys 30 i 40 del segle XX. 

La nova novel·la de l'autor d''El mestre d'esgrima' es diu 'Falcó' i arribarà a les llibreries el 19 d'octubre de la mà d'Alfaguara, de manera simultània a Espanya, Llatinoamèrica i els Estats Units. Es tracta d'una història de violència, trames de poder i suspens en què realitat i ficció s'entreteixeixen de manera brillant per conformar una extraordinària novel·la d'espies

MISSIÓ EL 1936

Notícies relacionades

Segons l'editorial, la trama creada per Pérez-Reverte transcorre durant la tardor del 1936, "mentre la frontera entre amics i enemics es redueix a una línia imprecisa i perillosa". És llavors quan Falcó rep l'encàrrec d'infiltrar-se en una difícil missió que podria canviar el curs de la història d'Espanya. Un home i dues dones -els germans Montero i Eva Rengel- seran els seus companys d'aventura i potser les seves víctimes, en un temps de traïcions i enganys.

Arturo Pérez-Reverte (Cartagena, 1951) va ser reporter de guerra durant 21 anys. Amb més de 20 milions de lectors a tot el món, moltes de les seves novel·les han sigut portades al cine i a la televisió. Avui comparteix la seva vida entre la literatura, el mar i la navegació. És membre de la Real Academia Española.