MÚSICA PERIÓDICO

M Clan presentarà el seu nou disc de la mà d'EL PERIÓDICO

El duo actuarà a l'Auditori el 24 de novembre | Música Periódico porta a Barcelona la gira de llançament de 'Delta'

1
Es llegeix en minuts
EL PERIÓDICO / BARCELONA

 

M Clan anuncia un nou disc per al setembre. La seva presentació a Barcelona serà en un concert organitzat per EL PERIÓDICO, el 24 de novembre a l'Auditori. Carlos Tarque i Ricardo Ruipérez asseguren que 'Delta', com es titula el treball, té profundes arrels en el folk americà, cosa que el públic català podrà comprovar en directe en aquesta nova proposta del cicle Música Periódico. Les entrades ja estan a la venda a entrades.elperiodico.cat.

L'èxit del seu doble àlbum en directe ‘Dos noches en el Price’ ha animat el grup a renovar el seu repertori i el seu so. ‘Delta’ està gravat íntegrament a Nashville (Tennessee, EUA), cosa que ja dóna una idea de les influències que s'han colat en el treball. Tarque i Ruipérez han confiat la producció a Brad Jones, i en la gravació hi han participat músics com els guitarristes Will Kimbrough i John Jackson (que han treballat amb Bob Dylan) passant pels bateries Bryan Owings o Derek Mixon, les cordes de Chris Carmichael o el pedal Steel d'Al Perkins (habituals col·laboradors de gent com Flying Burrito Brothers o Rolling Stones).

La parella assegura que les lletres i la melodies també respiren aquestes influències. Cançons reivindicatives i de missatge profund, envoltades de música amb grans dosis d'instrumentació acústica, els acosten al rock americà més clàssic. 'Delta', asseguren, és un homenatge fresc i actualitzat a les grans formacions de country rock i harmonies vocals dels 70.

Notícies relacionades

Les entrades per a aquesta presentació de M Clan a Barcelona, que s'emmarcarà dins de la gira de llançament del nou treball, van des dels 25 € fins als 30 € de les millors entrades de platea. La venda és exclusiva a través de la taquilla 'on line' del diari. Els subscriptors d'EL PERIÓDICO tenen, com és habitual, un descompte comprant les entrades a través del club del subscriptor (www.tresc.cat).

Aquest concert, presentat dins del cicle Música Periódico, se suma al de Quique González que fa una setmana va anunciar aquest mateix cicle al Palau de la MúsicaQuique González . Una altra mostra de la nova aposta d'oci d'EL PERIÓDICO que també es ven en exclusiva a entrades.elperiodico.cat.