TAQUILLA ONLINE

Rosario presentarà el seu nou treball a Barcelona a finals d'any

EL PERIÓDICO és el punt de venda exclusiu de les entrades per a aquest recital

La cantant actuarà el 17 de novembre al Palau de la Música

1
Es llegeix en minuts
EL PERIÓDICO

 

 Rosario Flores no falla a la seva cita anual amb Barcelona, i ho fa en el que ja és el seu escenari habitual a la capital catalana, el Palau de la Música. La cita d'aquest any serà el dijous 17 de novembre, a les 21.00.  Entrades.elperiodico.com és el punt de venda exclusiu d'aquest recital.

Notícies relacionades

La petita dels Flores presentarà els temes del nou treball que està preparant, i que té la seva sortida prevista per a primers de novembre. Inevitablement repassarà a més els principals èxits de la seva carrera, omplint l'escenari amb força i la passió que la caracteritzen. El públic de Barcelona, que ha esgotat sempre les entrades en els recitals de la cantant, podrà disfrutar de nou de la diversitat de registres de Rosario. A l'escenari anirà acompanyada de la seva banda de sempre, liderada per Fernando Illán. L'entrada més senzilla costa 18 euros, mentre que les més cares es poden adquirir per 54 euros (més despeses de gestió).

El concert de Rosario és un més dels que la taquilla 'online' d'EL PERIÓDICO presenta en exclusiva. Entrades.elperiodico.com és també punt de venda exclusiu dels concerts de The Orchestra, grup de tribut a la Electric Light Orchestra (BARTS, 25 de juliol), i Sergio Dalma (Auditori Fòrum, el 26 de novembre). A més d'aquests espectacles en exclusiva, la web d'EL PERIÓDICO ofereix molts altres descomptes en música i teatre.

Temes:

Rosario Música