La Muntanya de 'Joc de Trons' amenaça Cristiano Ronaldo d'"aixafar-li" el cap

"Et faré el que li vaig fer a L'Escurçó Roig si t'atreveixes a marcar al meu equip", diu en broma l'actor Hafthor Björnsson davant el Portugal-Islàndia de l'Eurocopa

1
Es llegeix en minuts
EL PERIÓDICO / BARCELONA

Compte, Cristiano Ronaldo, La Muntanya de 'Joc de trons' t'està mirant i les seves intencions són perilloses. Amb motiu del partit de futbol de l'Eurocopa 2016 que enfrontarà Portugal i Islàndia el 14 de juny, l'actor nòrdic Hafthor Björnsson, que interpreta l'intimidant colós a la sèrie de HBO, ha gravat un vídeo en què llança una intimidant 'amenaça' a l'estrella lusitana del Reial Madrid. En les imatges, i amb la popular sintonia de la sèrie de fons, es veu el gegant actor entrenant-se abans de dirigir-se, molt seriós, a la càmera: "Hola, sóc Hafthor Björnsson, La Muntanya de 'Joc de trons' i tinc un missatge per a Cristiano Ronaldo. Sé que jugareu contra Islàndia en el primer partit (de l'Eurocopa). Si t'atreveixes a marcar un gol al meu equip, et trobaré i t'aixafaré el cap com vaig fer amb l'Escurçó Roig". Després, no pot evitar una sonora riallada.

Notícies relacionades

Björnssonn es refereix al llegendari duel que el seu personatge a 'Joc de trons', Gregor Clegane, àlies La Muntanya, va mantenir amb el príncep Oberyn Martell, L'Escurçó Roig, en el capítol final de la quarta temporada. En ell, La Muntanya esclafava amb les seves pròpies mans el crani d'Oberyn, després de rebentar-li els ulls amb els dits, en un dels episodis més sagnants i impactants d'una sèrie per si mateix poc donada a les contemplacions.

L'islandès actualment ostenta el títol d'home més fort d'Europa i de segon home més fort del món. Més que actor, Björnsson, que fa 2,06 i pesa 181 quilos, un forçut autèntic, que acaba d'entrar al Llibre Guinness dels Rècords a l'haver sigut capaç de transportar dos frigorífics gegants, de 450 quilos de pes, durant 20 metres en 19,60 segons. El mes de novembre passat, havia batut el rècord del món de Keg Toss, que no és una altra cosa que el llançament de barril per sobre del cap. El colós va llançar l'objecte, de 15 quilos de pes, a més de set metres d'altura, batent la seva pròpia plusmarca personal.