El concert de Springsteen a Barcelona, disponible a la web del 'Boss' el 15 de juny

El músic editarà totes les actuacions europees de 'The River tour' en format digital i CD

icoy33889535 barcelona  14 05 2016 concierto    the river tour 160515212356

icoy33889535 barcelona 14 05 2016 concierto the river tour 160515212356 / FERRAN SENDRA

1
Es llegeix en minuts

Tots els concerts europeus de 'The River Tour', de Barcelona a Zuric (que també inclou els seus xous a Sant Sebastià i Madrid), estaran disponibles pròximament per a la seva adquisició en format digital o CD a la web de Bruce Springsteen, segons informa la pàgina oficial de l'artista. L'actuació del 'Boss' a la capital catalana es podrà comprar a partir del pròxim 15 de juny

Cada dimecres a partir d'aquesta data es llançarà un dels concerts segons l'ordre en què es van celebrar a la gira, començant pel que Springsteen va oferir el14 de maig al Camp Nou de Barcelona.

Seguint aquest calendari, al disc corresponent a l'actuació a la capital catalana el seguiran els de Sant Sebastià (que va tenir lloc el 17 de maig a l'estadi d'Anoeta), el de Lisboa (Bela Vista Park, 19 de maig, dins del festival Rock in Rio) i el de Madrid (estadi Santiago Bernabéu, 21 de maig).

Fins i tot hi ha la possibilitat d'adquirir tots els concerts de la gira europea, 28 en total, amb un 10% de descompte.

Springsteen reprendrà dimarts que ve, 14 de juny, a l'Haia (Holanda) les cites pendents a aquest costat de l'Atlàntic de 'The River Tour', concebut originalment com una celebració del 35è aniversari del mític disc homònim.

Notícies relacionades

A diferència de la fórmula elegida per als EUA, el músic nord-americà no va tocar a Europa tots els talls de 'The river' i va apostar per un repertori més variat, en què es van barrejar talls de molts dels seus discos.

El seu pas per Espanya va obtenir una vegada més una incontestable acollida per part del públic, que va esgotar la integritat dels aforaments a Barcelona i Madrid, ciutat on les 55.000 entrades disponibles es van vendre en només tres hores.