PREMIS DE L'ACADÈMIA DE HOLLYWOOD

L'alfombra vermella dels Oscars: Charlize Theron, la més sexi

Els vistosos escots donen la nota de color a una passarel·la que aquest any ha sigut més aviat insípida

KEVORK DJANSEZIAN (AFP)

L'alfombra vermella dels Oscars: Charlize Theron, la més sexi
L'alfombra vermella dels Oscars: Charlize Theron, la més sexi
L'alfombra vermella dels Oscars: Charlize Theron, la més sexi
L'alfombra vermella dels Oscars: Charlize Theron, la més sexi
L'alfombra vermella dels Oscars: Charlize Theron, la més sexi
L'alfombra vermella dels Oscars: Charlize Theron, la més sexi
HOLLYWOOD, CA - FEBRUARY 28: Actress Cate Blanchett attends the 88th Annual Academy Awards at Hollywood & Highland Center on February 28, 2016 in Hollywood, California.   Jason Merritt/Getty Images/AFP
Singer Lady Gaga arrives at the 88th Academy Awards in Hollywood, California February 28, 2016.  REUTERS/Lucy Nicholson
Kate Winslet, nominated for Best Supporting Actress for her role in Steve Jobs, arrives at the 88th Academy Awards in Hollywood, California February 28, 2016.  REUTERS/Lucy Nicholson

/

3
Es llegeix en minuts

Encara que Charlize Theron, protagonista de la pel·lícula 'Mad Max', no optava a cap Oscar en la 88a edició dels premis de l'Acadèmia de Hollywood que s'han entregat aquesta matinada a Los Angeles, sí que s'ha emportat el premi a la més ben vestida amb un disseny minimalista vermell, d'escot més que generós, molt sexi. 

Aquest any l'alfombra vermella dels Oscars, la passarel·la de moda més esperada de l'any, ha sigut bastant insípida, fins i tot avorrida si no fos pels atractius i vistosos escots. Entre els que s'han exhibit sobre la prestigiosa passarel·la, han destacat els estilismes de Charlize Theron i Charlotte Rampling.

L'actriu sud-africana, amb els cabells recollits en un monyo baix, va aparèixer amb un vestit llarg vermell amb fins tirants i escot poderós que gairebé li arribava al melic, firmat per Dior. Completava el seu estilisme amb fabuloses arracades, anells i un collaret llarg de brillants de Harry Winston valorat en més de 3,5 milions de dòlars (3,2 milions d'euros).

Si Theron va apostar per mostrar pell, Charlotte Rampling, nominada per primera vegada a la millor actriu, per '45 años', va preferir cobrir-la amb un sobri i elegant vestit de coll rodó rivetejat de pedreria i màniga llarga.

OLIVIA WILDE, ESCOT DE LA NIT

Un altre dels grans escots de la nit el va lluir Olivia Wilde, que va anar a la gala amb un Valentino blanc d'alta costura prisat amb l'esquena al descobert i un collaret com a únic complement. La colombiana Sofía Vergara va preferir lluir escot amb un disseny paraula d'honor en blau nit esquitxat amb lluentons i vidres firmat per Marchesa.

Amb un semirecollit i la melena deixada anar, Alicia Vikander, que es va emportar l'Oscar a la millor actriu de repartiment per 'The danish girl' ('La chica danesa'), va brillar amb un vestit groc gebrat amb fil de plata i bollat a la part inferior de la firma Louis Vuitton.

Una elegància serena va exhibir la jove Rooney Mara, amb un model gris pedra i coll rodó firmat per Gucci, que deixava veure la pell de l'actriu a través d'un rombe a l'altura de l'estómac i una sofisticada obertura davantera.

El vestit de Julianne Moore va ser correcte, un Chanel negre d'alta costura amb escot en ve, un model que va lluir amb melena i la ratlla al mig. També de Chanel va ser la creació elegida per la jove Daisy Ridley, la nova heroïna de 'Star Wars', vistós i coquetó vestit de tirants amb escot en ve amb petites flors encastades.

BLANCHETT, CURSI;  LADY GAGA, CONTINGUDA

L'índia Priyanka Chopa va apostar per un immaculat disseny de puntes de Zuhair Murad d'escot generós. El model de Cate Blanchett era gairebé cursi, un vestit verd aigua amb la faldilla esquitxada de flors brodades sobreposades d'Armani Prive. En aquesta mateixa línia va estar el vestit rosa pastís d'Emily Blunt, amb aplicacions de 'strass'.

Lluminosa i acolorida va ser la proposta de Naomi Watts, que va arribar amb un vestit de lluentons en tons morats d'Armani. Més continguda que en altres ocasions i a punt de caure a la llista de les més mal vestides, Lady Gaga va trepitjar l'alfombra vermella amb un disseny pantalons amb cua i escot generós dissenyat per Brandon Maxwell.

DESAFORTUNADA WINSLET

Entre els dissenyadors més desafortunats de la nit hi havia el vestit metàl·lic negre de Kate Winslet, un model paraula d'honor que no l'afavoria gens. Tampoc la va encertar la model Heidi Klum, que va arribar a la gala amb un vestit de gasa en tons malves i morats amb una espatlla descoberta de Marchesa Fashion.

La dissenyadora de vestuari Sandy Powell, que arribava amb dues nominacions, va tenir un record per l'estètica de David Bowie amb un vestit jaqueta en verd, potser més propi per lluir en una discoteca. Amb un vestit negre, Whoppi Goldberg no la va encertar, com tampoc ho va fer Patricia Arquette amb un paraula d'honor que remarcava la seva anatomia.

ELS HOMES, CLÀSSICS

Entre els homes va ser difícil de superar l'elegància d'Eddie Redmayne, nominat a millor actor, que va anar a la cita amb una jaqueta de vellut negre a joc amb unes sabates tipus 'slipper'. De vellut i també molt elegant, l'espanyol Paco Delgado optava a l'Oscar pel millor vestuari, que finalment es va emportar Jenny Beavan per 'Mad Max'.

Notícies relacionades

Amb el desig de recollir el guardó al millor actor, Leonardo DiCaprio va arribar amb un esmòquing negre, camisa blanca i sabates de xarol amb cordons, un estil clàssic que va reforçar amb els cabells pentinats cap enrere i amb efecte mullat.

La nota més divertida la va posar Jared Leto, que va preferir adornar la seva camisa amb una vistosa flor vermella a manera de corbata. Un altre dels més desitjats de la nit va ser Sylvester Stallone, que portava un esmòquing blau marí conjuntat amb camisa i corbatí negre.