30 ANIVERSARI DEL FESTIVAL EMPORDANÈS

Seal i Diana Krall actuaran a Peralada

L'artista britànic presentarà el seu àlbum '7' el 23 de juliol i la gran dama del jazz cantarà el 30 de juliol als jardins del castell

Diana Krall, durant el concert que va oferir a l’Auditori del Fòrum.

Diana Krall, durant el concert que va oferir a l’Auditori del Fòrum. / FERRAN SENDRA

1
Es llegeix en minuts
MARTA CERVERA / EL PERIÓDICO

El Festival Castell de Peralada comptarà amb dues destacades estrelles al seu cartell: Seal (23 de juliol) i Diana Krall (30 de juliol). Les entrades s'han posat a la venda a partir de les 16.00 hores a la web del festival www.festivalperalada.com. El preu oscil·la entre els 55 i els 160 euros. 

El cantant britànic Seal presentarà el 23 de juliol el seu últim àlbum '7' a l'auditori dels jardins del castell. El disc on torna a col·laborar amb el productor Trevor Horn és el primer després del seu sonat divorci de la model Heidi Klum. Les seves cançons se centren en les diferents cares de l'amor: ira, acceptació, alegria, tristesa, imprudència i bogeria. 

Notícies relacionades

El 30 de juliol la gran dama del jazz Diana Krall oferirà un concert per presentar el seu últim treball discogràfic, 'Wallflower'. La cantant ja el va presentar al Voll-Damm Festival de Jazz Internacional de Barcelona al setembre. Aquesta serà la seva segona visita a Peralada, on ja havia actuat el 2008. En aquesta ocasió el seu concert, l'únic que oferirà aquest estiu a terres catalanes, contribuirà a ressaltar el 30 aniversari del festival empordanès.

A part d'aquestes dues actuacions, de moment l'únic que han avançat els organitzadors del festival és la nova producció operística de Peralada: 'Turandot'. L'òpera de Puccini comptarà amb direcció d'escena de Mario Gas. S'interpretarà el 6 i el 8 d'agost.