a l'edició britànica

L'exdona de Bowie segueix a 'Gran hermano' després de conèixer la mort del cantant

Angie Bowie ha decidit continuar en el 'reality' després de ser informada fora de càmeres de la mort de l'artista britànic

angiecbb

angiecbb

1
Es llegeix en minuts

L'exdona de David BowieAngie Bowie, segueix a l'edició britànica del 'reality' 'Gran hermano' de famosos ( 'Big Brother Celebrity') malgrat la mort del cantant britànic, aquest diumenge als 69 anys. La cadena de televisió britànica Channel 5 havia informat aquest matí que li comunicaria a Angie Bowie la notícia de la mort del seu exmarit "fora de càmeres" i "com més aviat millor".

Després de conèixer la mort de l'artista britànic, Angie Bowie ha decidit continuar com a concursant a 'Big Brother Celebrity', edició que va començar el 5 de gener, segons ha informat la cadena en un comunicat aquesta tarda. 

10 ANYS DE MATRIMONI

Notícies relacionades

L'exmodel, de 66 anys, es va divorciar del músic el 1980 després de 10 anys de matrimoni. De la seva unió va néixer el cineasta Duncan Jones, de 44 anys, que ha anunciat aquest dilluns al seu compte a la xarxa social Twitter que estarà "desconnectat" durant una temporada.

L'exmodel va parlar del seu exmarit en diverses ocasions des que va entrar a la casa el 5 de gener i el va acusar de posar el seu fill en contra seu. "No el veig (a Duncan) gairebé mai. No li agrado. Però la meva filla m'estima i això és bo", va expressar. A la pregunta de per què el seu fill va triar no veure-la, ella va respondre: "Suposo que David l'hi va demanar".