DRAMA
'Una pastelería en Tokio', elegia del dorayaki .
Elegia del dorayaki Una pastelería en Tokio_MEDIA_1
L'art de l'elaboració de la pasta de mongetes, ingredient indispensable en el dorayaki, un dels pastissos clàssics japonesos, és complex, se'ns explica en l'últim film de Kawase. No és una altra pel·lícula culinària, encara que d'això en té bastant. La directora d'El bosque del luto, molt més suavitzada (però no endolcida) del que és habitual, no ha fet un film sobre el menjar, sinó sobre l'acceptació i els prejudicis. La relació entre qui regenta una petita botiga de dorayakis i una àvia que els fa millor que ningú serveix a la directora per a un altre dels seus pacients discursos sobre la tradició. QUIM CASAS
Naomi Kawase
- Rosa Peral: "És un baló d’oxigen per avalar la meva innocència"
- Lluita contra el frau Hisenda avisa: fins a 2.500 euros de multa per pagar aquestes quantitats amb diners en efectiu
- El millor lloc per veure la Copa Amèrica de vela
- Pedraz sospesa agafar el jutjat del cas Tsunami
- El Govern salvarà 2.000 milions dels pressupostos amb el PSC i els Comuns
- Al minut Guerra d’Israel en directe: última hora sobre el final de la treva a Gaza, l’ajuda humanitària i reaccions
- Trucs Ficar els peus en vinagre: l’increïble resultat que cada dia copia més gent
- La paret més alta d'Alberto Ginés: com el primer or olímpic d'escalada busca un lloc a París 2024
- Al metatars Què és el neuroma de Morton, la malaltia que pateix Letizia: símptomes i causes
- La consagració de Lunin