DRAMA
'Una pastelería en Tokio', elegia del dorayaki .
Elegia del dorayaki Una pastelería en Tokio_MEDIA_1
L'art de l'elaboració de la pasta de mongetes, ingredient indispensable en el dorayaki, un dels pastissos clàssics japonesos, és complex, se'ns explica en l'últim film de Kawase. No és una altra pel·lícula culinària, encara que d'això en té bastant. La directora d'El bosque del luto, molt més suavitzada (però no endolcida) del que és habitual, no ha fet un film sobre el menjar, sinó sobre l'acceptació i els prejudicis. La relació entre qui regenta una petita botiga de dorayakis i una àvia que els fa millor que ningú serveix a la directora per a un altre dels seus pacients discursos sobre la tradició. QUIM CASAS
Naomi Kawase
- Les ajudes per a lents de contacte i ulleres a nens de menys de 16 anys s’activen avui
- Sense sortir de la comarca El poble a només 30 minuts de Rubí ideal per a una escapada de natura sense sortir del Vallès
- Tradicions amb encant El poble de Catalunya que té un pessebre vivent de més de 200 persones: dia, horari i entrades
- Crisi ramadera Illa admet que la Generalitat ja sospitava de l’arribada de la pesta porcina dos dies abans de la declaració oficial
- A instàncies de l’Ajuntament Un ampli dispositiu policial desallotja a Badalona uns 200 migrants de l’assentament més gran de Catalunya
