DRAMA
'Una pastelería en Tokio', elegia del dorayaki .

Elegia del dorayaki Una pastelería en Tokio_MEDIA_1
L'art de l'elaboració de la pasta de mongetes, ingredient indispensable en el dorayaki, un dels pastissos clàssics japonesos, és complex, se'ns explica en l'últim film de Kawase. No és una altra pel·lícula culinària, encara que d'això en té bastant. La directora d'El bosque del luto, molt més suavitzada (però no endolcida) del que és habitual, no ha fet un film sobre el menjar, sinó sobre l'acceptació i els prejudicis. La relació entre qui regenta una petita botiga de dorayakis i una àvia que els fa millor que ningú serveix a la directora per a un altre dels seus pacients discursos sobre la tradició. QUIM CASAS
Naomi Kawase
- Més d’un milió de catalans prenen Diazepam i altres ansiolítics
- Tendències en salut L’ashwagandha, el suplement que conquista dones en la menopausa: «M’ha tret la boirina del cap»
- 53 anys d’història Un tresor fotogràfic, en perill
- Nova etapa L’emotiu comiat de Ramon Pellicer del ‘TN’ de TV3 després de 23 anys: «Ara assumirem altres responsabilitats»
- Estrena televisiva ‘OT 2025’ arriba amb un nou jurat i un programa d’humor
- Champions league La Premier encareix la Champions per a Barça i Reial Madrid
- TELEVISIÓ I MAS Em ve molt de gust
- Barcelona, protagonista Una ‘spin-off’ del Clínic avança en el tractament de leucèmies
- L’ACTUALITAT BLAUGRANA Flick enterra tots els egos
- La reaparició Bernal comença un altre viatge després de la lesió