PREMIS DE LA MÚSICA

Enrique Iglesias i Nicky Jam, triomfadors als Latin American Music Awards

Daddy Yankee guanya l'estatueta a millor artista masculí urbà durant la gala celebrada a Los Angeles

1
Es llegeix en minuts

El cantant espanyol Enrique Iglesias i el reggaetoner porto-riqueny Nicky Jam van ser els grans guanyadors de la nit en la primera edició dels premis Latin American Music Awards, que es va celebrar aquest dijous al Dolby Theater a Hollywood, Califòrnia.

Iglesias va ser el principal guanyador amb cinc victòries, incloent-hi la d'artista de l'any i artista masculí favorit.

La seva col·laboració amb l'artista urbà 'boricua' Nicky Jam en el tema 'El perdón' va ser mereixedora dels premis senzill de l'any, col·laboració favorita i cançó 'streaming' favorita.

El colombià J Balvin, que sortia com un dels favorits amb cinc nominacions, només va aconseguir el premi més esperat de la nit, el de nou artista de l'any, pel qual l'audiència va votar en directe durant la gala.

Entre els altres artistes que es van emportar més d'un guardó hi ha el 'boricua' Daddy Yankee, que va ser seleccionat com a artista masculí favorit urbà i va guanyar el premi a la cançó favorita urbà per 'Sígueme y te sigo', i el duo cubà Gente de Zona, que va rebre el premi grup o duo favorit urbà i cançó favorita tropical per 'La gozadera', que van cantar amb Marc Anthony.

També l'agrupació regional mexicana  Julión Álvarez y su Norteño Banda va guanyar el premi banda, duo o grup favorit regional mexicà i cançó favorita regional mexicana per 'Y así fue'.

Notícies relacionades

La gala, celebrada al prestigiós Dolby Theater a Hollywood, va començar amb molt ritme amb l'artista urbà Daddy Yankee, que, enmig d'un escenari il·luminat per raigs làser fent formes geomètriques, va interpretar el seu èxit guanyador del dia, 'Sígueme y te sigo'. El 'boricua' també va estrenar el seu pròxim senzill, 'Vaivén'.

Igualment la noia daurada, Paulina Rubio, va presentar l'estrena mundial del seu nou tema 'Si te vas'.