AMB AVÍS DE CONTINGUT SENSIBLE

L'última provocació de Rihanna: un vídeo amb violència, nus i sang

El clip 'Bitch better have my money', de 7 minuts, explica la història d'un macabre segrest

Rihanna és una cruel segrestadora a ’Bitch better have my money’ / YOUTUBE

1
Es llegeix en minuts

La nova provocació de Rihanna es diu 'Bitch better have my money', un vídeo de 7 minuts de durada en què no hi falten violència, nus, sang, tortures i llenguatge groller. Tot per narrar la història d'un segrest d'una glamurosa i rica dona perpetrat per una malvada Rihanna i dos companys. Tan impactant resulta que els realitzadors han inclòs a l'inici del clip una advertència que el contingut pot ferir susceptibilitats.

Al vídeo, Rihanna, que apareix despullada i plena de sang, interpreta una segrestadora, motoserra en mà inclosa. A les xarxes socials ha explicat que va tenir la idea fa 8 mesos i que l'ha codirigit amb Megaforce.

L'argument versa sobre el segrest d'una rica dona rossa. L'estrella i els seus companys la segresten i la porten a un magatzem on la despullen i la torturen alhora que negocien amb el marit de la dona, que era el comptable del personatge de Rihanna i el culpable que s'hagi quedat sense diners. Es dóna la circumstància que el 2012 la cantant va demandar els seus comptables per fer-li perdre 10 milions de dòlars.

'TRENDING TOPIC'

Notícies relacionades

El clip del més recent 'single' de la cantant era molt esperat i en poques hores ja ha rebut gairebé un milió de visites a YouTube i s'ha convertit en 'trending topic' a Twitter amb el hashtag #BBHMMVideo.

'Bitch better have my money' és un avançament del que serà el pròxim disc de la cantant de Barbados, previst per a aquest any però que, de moment, no té data ni títol.