Rosario, al Palau

La cantant oferirà un concert el 18 de desembre

1
Es llegeix en minuts
EL PERIÓDICO / BARCELONA

    

Rosario Flores tancarà aquest any el seu periple pels escenaris catalans el divendres 18 de desembre, en un concert organitzat per EL PERIÓDICO al Palau de la Música. La petita de la saga dels Flores repassarà els principals èxits de la seva carrera acompanyada de la seva banda habitual. El portal d'entrades del diari, Entrades.elperiodico.cat és el punt de venda exclusiu d'aquest recital. Les entrades estan disponibles a partir d'aquest divendres, 26 de juny.

Notícies relacionades

Rosario s'atreveix tant amb la rumba com amb el flamenc, el pop, el rock, el soul o la bossa nova. En aquesta ocasió, aquest nou concert presentat per EL PERIÓDICO i amb la producció de The Project permetrà disfrutar del talent d'aquesta cantant en un entorn de luxe, i amb les entrades a un preu assequible per a totes les butxaques. La localitat més senzilla costarà 18 euros, mentre que les butaques més cares es podran adquirir per 54 euros (més despeses de gestió).

Amb aquest concert EL PERIÓDICO confirma la seva aposta per la música i l'escena des d'una nova perspectiva, la d'organitzador. El diari ja ha presentat concerts de Miguel Bosé, Sergio Dalma, Dúo Dinámico, Blaumut, i, divendres passat, la Locomotora Negra, que va omplir de swing el Palau de la Música. Els pròxims dies EL PERIÓDICO anunciarà noves actuacions.