SENSE CONSEQÜÈNCIES

Espectacular caiguda del guitarrista d'U2 durant un concert a Toronto

The Edge, que és com se'l coneix, es va precipitar al buit en el debut del grup irlandès en la seva gira 'Innocence and experience tour'

Moment de la caiguda del guitarrista The Edge durant el concert d’U2. / YOUTUBE

1
Es llegeix en minuts

El grup irlandès U2 no va tenir el debut somiat en la seva nova gira 'Innocence and experience tour'. Durant la seva primera actuació a la ciutat canadenca de Toronto, el guitarrista del grup es va despistar i va caure al buit davant l'ensurt general.

El membre d'U2 en qüestió, de nom The Edge, caminava tranquil·lament per la passarel·la de l'escenari sense fixar-se en el seu límit lateral. Finalment, un pas de més el va portar a acabar a terra i donar-se un fort cop al braç.

Les imatges de l'incident van ser captades per un assistent al concert, que les va penjar posteriorment al seu compte d'Instagram. Arran d'aquesta publicació, diversos mitjans s'han fet ressò de l'accident de 'The Edge'. Fins i tot el grup ha ironitzat sobre l'incident: "Didn't see the edge, I'm ok!" (No vaig veure el cantell, ¡estic bé!), va escriure el grup al seu compte d'Instagram. 

Notícies relacionades

 

Per sort, el guitarrista no ha patit cap lesió de gravetat més enllà d'una important ferida al braç dret, com es pot veure a la imatge.

Temes:

Toronto