AL MARESME

Serrat, Rafael Amargo, Bustamante i Rosario, al cartell de l'ARTS d'Estiu

La cinquena edició del certamen multidisciplinari se celebrarà del 3 de juliol al 28 d'agost a Pineda de Mar

1
Es llegeix en minuts

El festival ARTS d'Estiu Costa Barcelona celebrarà la seva cinquena edició amb un cartell musical de luxe. A més dels ja anunciats Joan Dausà i Blaumut, la llista de cantants convidats ha augmentat amb la confirmació de Joan Manuel Serrat, Rafael Amargo, David Bustamante i Rosario Flores. Tots ells, artistes amb una dilatada trajectòria musical a tot el país.

Pineda de Mar serà la seu d'aquesta nova edició, que se celebrarà del 3 de juliol al 28 d'agost i aposta per una programació artística multidisciplinària i de qualitat. D'aquesta manera, el festival busca consolidar-se com el principal esdeveniment d'aquesta mena a la costa de l'Alt Maresme.

Entre els artistes més destacats que participaran en l'ARTS també destaca el duet de jazz català Andrea Motis i Joan Chamorro, el gospel contemporani de The Gospel Viu Choir o el popular monologuista Goyo Jiménez.

Notícies relacionades

L'estiu que ve, el festival inaugura una sèrie de millores per assegurar més comoditat a l'espectador, més visibilitat de l'escenari i grans pantalles de realització en directe. L'Espai Sant Jordi, situat al centre de Pineda de Mar, serà el lloc que acollirà totes les actuacions, amb un aforament de fins a 1.200 persones.

ARTS d'Estiu Costa Barcelona aposta per un festival variat i apte per a tota mena de públics, per això les entrades tenen un preu reduït amb l'objectiu que la cultura arribi a tothom.