tràiler

J.J. Abrams mostra un avançament de la nova entrega de 'Star Wars'

Al vídeo reapareix Harrison Ford com Han Solo, acompanyat del personatge de Chewbacca

Imatges del film ’Star Wars: Episode VII - The Force Awakens’. / periodico

1
Es llegeix en minuts

La presidenta de Lucasfilm i productora Kathleen Kennedy i el director J.J. Abrams van presentar un avançament de la pròxima entrega de 'Star Wars' en una convenció per a fans iniciada aquest dijous a Anaheim (Califòrnia).

L'avançament comercial, rebut amb una sonada ovació pels milers d'assistents, mostra imatges del nou planeta desèrtic Jakku, el nou robot BB8 i enllaça la trilogia original amb el següent episodi, 'Star Wars: Episode VII - The Force Awakens', que veurà la llum al desembre. El breu vídeo ensenya el cadàver del malvat Darth Vader mentre se sent la veu de Luke Skywalker (Mark Hamill) que parla de com la Força ha passat en la seva família de generació en generació.

Harrison Ford reapareix com Han Solo al final, acompanyat del personatge de Chewbacca, a qui se'l sent dir: "Som a casa".

El vídeo d'avançament va ser projectat dues vegades per a l'alegria dels fans que prèviament havien escoltat alguns dels actors de la nova pel·lícula explicar petits detalls sobre els seus papers, si bé no van revelar gaire cosa.

Kennedy i Abrams van estar acompanyats pels intèrprets de la trilogia inicial Carrie Fisher (Pricesa Leia), Mark Hamill (Luke Skywalker), Anthony Daniels (3-3PO) i Peter Mayhew (Chewbacca), així com pels nouvinguts a aquesta galàxia llunyana Óscar Isaac, John Boyega i Daisy Ridley. Harrison Ford, encara convalescent de les seves ferides de l'accident d'avioneta que va patir recentment, no va participar en la presentació.

La història de 'Star Wars: Episode VII - The Force Awakens' té lloc diverses dècades després dels esdeveniments narrats en 'Return of the Jedi' (1983). 'Star Wars' va veure la llum el 1977 amb una pel·lícula coneguda com "A New Hope", seguida per "The Empire Strikes Back" (1980) i "Return of the Jedi" (1983).

La segona trilogia va comptar cronològicament els fets anteriors de 'Star Wars' (1977) i va començar amb 'Episode I: The Phantom Menace' (1999) i va continuar amb 'Episode II: Attack of the Clons' (2002) i 'Episode III: Revenge of the Sith' (2005).

Notícies relacionades

La celebració 'Star Wars', que compleix el seu desè aniversari, es desenvoluparà fins al 19 d'abril en el centre de convencions d'Anaheim.