EXPOSICIÓ FOTOGRÀFICA

Leopoldo Pomés reuneix les seves millors fotografies a la Pedrera

L'exposició recull la producció més destacada del polifacètic fotògraf, publicista i restaurador

La mostra, titulada 'Flashback', es pot veure fins al 12 de juliol

’Flashback’. Exposició retrospectiva de Leopoldo Pomés a la Pedrera. / MÒNICA TUDELA

1
Es llegeix en minuts
Mònica Tudela
Mònica Tudela

Periodista

Especialista en fotografia i video

Ubicada/t a Barcelona

ver +

Leopoldo Pomésfotògraf, publicista i restaurador, és el protagonista de Flashback, l'exposició que la Fundació Catalunya-la Pedrera ha presentat aquest matí a Barcelona. La mostra fa un repàs per la vida i l'obra de l'artista, des dels seus inicis vinculats al grup Dau al Set fins a l'actualitat, amb els seus últims treballs fotogràfics.

L'exposició recorre amb detall el vast univers creatiu de Pomés, considerat un home polifacètic i minuciós en tots els seus treballs. Des del 1961, quan el fotògraf va crear el seu Studio Pomés, ha combinat la seva passió per la imatge i el retrat amb la seva dedicació professional a la publicitat. Entre les seves campanyes més lloades hi ha les dels anuncis dedicats a Terry i  la invenció de les bombolles Freixenet.

Material inèdit

Material inèditFlashback Flashbackinclou 140 fotos, algunes d'elles inèdites per al gran públic, i més de 50 espots publicitaris. La mostra inclou també referències a la seva breu incursió en el cine, la poesia i als seus projectes empresarials en el camp de la restauració, en què destaca en especial la seva aventura amb Flash Flash, el seu restaurant especialitzat en truites.

Notícies relacionades

Durant la roda de premsa, Pomés ha anunciat que està escrivint un llibre de memòries que es publicarà pròximament.

La mostra es pot veure a la Pedrera fins al 12 de juliol.