ACTUEN EL 29 I 31 DE MAIG

Les entrades dels concerts d'AC/DC a Barcelona i Madrid, a la venda aquest matí

La llegendària banda australiana va vendre ahir, en només uns minuts, totes les localitats per als seus xous a Londres, Dublín i Zuric

El grup australià AC/DC.

El grup australià AC/DC.

1
Es llegeix en minuts

Les entrades per als concerts d'AC/DC a Espanya surten a la venda aquest dijous, a les 10.00 hores, segons va anunciar la setmana passada la promotora Live Nation.

Els concerts tindran lloc el 29 de maig a l'Estadi Olímpic Lluís Companys de Barcelona i el 31 de maig a l'Estadi Vicente Calderón de Madrid, en el marc de la seva gira europea.

Els canals de venda oficials seran la xarxa Ticketmaster, El Corte Inglés, Entrades.com i la web LiveNation.es, i els preus oscil·laran entre 75 i 80 euros, als quals s'ha de sumar les despeses de gestió.

En aquestes dues cites, els australians interpretaran les cançons del seu recent disc, 'Rock or Bust', així com altres composicions clàssiques d'àlbums anteriors.

VENDA, EN NOMÉS UNS MINUTS

Aquest dimecres, la llegendària banda també va posar a la venda les localitats dels seus xous a Zuric, Dublín i Londres, que van vendre en la seva totalitat en només uns minuts.

Notícies relacionades

A Zuric, per exemple, es van esgotar en 6 minuts. La banda hi actuarà el 7 de juny, a l'estadi Letzigrund. Després, repetiran el 18 desembre. La banda australiana va actuar per primera vegada a Suïssa el 1976.

Menys d'una hora és el que va trigar a vendre's tot l'aforament a Dublín, també aquest dimecres. I més o menys el mateix és el van trigar els fans a comprar totes les entrades per al concert a l'estadi de Wembley (72.500 entrades), on el grup actuarà el 4 de juliol.

Temes:

AC/DC