EL RODATGE VA COMENÇAR LA SETMANA PASSADA

Pirates informàtics roben el guió del nou film de James Bond

Els productors de 'Spectre', que s'estrenarà a finals del 2015, diuen que la sostracció es va produir en l'atac cibernètic a Sony el mes passat

Els actors del nou Naomie Harris, Lea Seydoux, Daniel Craig, Monica Bellucci i Christoph Waltz.

Els actors del nou Naomie Harris, Lea Seydoux, Daniel Craig, Monica Bellucci i Christoph Waltz. / STEFAN WERMUTH (REUTERS)

1
Es llegeix en minuts

La primera versió del guió de la nova pel·lícula de James Bond, 'Spectre', que s'estrenarà a finals de l'any que ve, va ser robada per pirates informàtics, segons van informar els productors del film, Eon Productions.

Els productors van indicar que el robatori es va produir en un atac cibernètic a Sony el novembre passat i temen que el guió de la nova pel·lícula de l'agent 007 sigui publicat a la web.

"Eon Productions, els productors de les pel·lícules de James Bond, han sabut aquest matí que una primera versió del guió del nou film de Bond, 'Spectre', està entre el material robat i fet públic il·legalment per 'hackers' que es van infiltrar en el sistema informàtic de Sony Pictures Entertainment (distribuïdora)", assenyala un comunicat dels productors.

PREOCUPACIÓ A LA PRODUCTORA

"Eon Productions està preocupat perquè terceres parts que han rebut el guió robat vulguin publicar-lo", afegeix la nota.

Notícies relacionades

El rodatge de 'Spectre' va començar la setmana passada a Londres després que fos donat a conèixer el nom del nou film, en què l'agent 007 conduirà un Aston Martin DB10, però no es van donar detalls sobre l'argument.

La cinta, que s'estrenarà el 23 d'octubre del 2015, serà la quarta que protagonitzarà l'actor britànic Daniel Craig com a James Bond, després de 'Casino Royale', 'Quantoum of Solace' i 'Skyfall', mentre que una de les 'noies Bond' serà l'actriu italiana Monica Bellucci, i el paper de malvat  estarà a càrrec de l'actor austríac Christoph Waltz.

Temes:

James Bond