ACTOR POLIFACÈTIC

Tom Hanks també s'apunta a la moda dels contes per a nens

La col·lecció de màquines d'escriure que té el guanyador de dos Oscars ha estat la inspiració dels relats

Tom Hanks.

Tom Hanks. / AP / JONATHAN SHORT

1
Es llegeix en minuts

Tom Hanks, guanyador de dos Oscars, s'uneix a la moda d'escriure contes per a nens, amb la peculiaritat que estaran inspirats en la seva col·lecció de màquines d'escriure, va anunciar aquest dilluns l'editorial novaiorquesa Alfred A. Knopf.

Tot i que encara no té títol ni data de publicació, el protagonista de 'Forrest Gump' i 'Philadelphia' ha assegurat que les històries "no seran sobre màquines d'escriure en si mateixes, però sí alguna cosa que s'hauria d'haver escrit en aquestes màquines", segons va informar l'editorial en un comunicat.

Tom Hanks col·lecciona aquestes màquines d'escriure des del 1978 "sense motiu aparent", com ell mateix ha explicat, i totes elles, tant portàtils com de taula, daten d'entre el 1930 i el 1990.

DEBUT AL 'NEW YORKER'

Notícies relacionades

Hanks ja havia debutat recentment al 'New Yorker' amb una breu història de ficció i s'uneix així a una experiència que altres celebritats han portat a terme amb més o menys èxit, des de Madonna fins a Bruce Springsteen, passant per Keith Richards.

L'editorial ha comprat els drets en anglès dels seus contes tant en format tradicional com en electrònic i audiollibre, encara que no han fet públics els termes del contracte.

Temes:

Tom Hanks