ACTUAVA A L'AUDITORI EL 10 D'OCTUBRE

Diana Krall cancel·la la seva actuació al Festival de Jazz de Barcelona

L'equip mèdic de la cantant canadenca li ha aconsellat repòs absolut i no viatjar les pròximes setmanes

Diana Krall, durant la seva actuació a Calella de Palafrugell, el juliol del 2013.

Diana Krall, durant la seva actuació a Calella de Palafrugell, el juliol del 2013. / FERRAN SENDRA

1
Es llegeix en minuts

La cantant canadenca Diana Krall ha cancel·lat la seva actuació prevista per al 10 d'octubre a l'Auditori Fòrum de Barcelona, dins del 46è Voll-Damm Festival de Jazz de la capital catalana, per motius de salut, segons ha informat aquest divendres l'organització.

El Festival de Jazz de Barcelona ha assenyalat, en un comunicat, que els representants de l'artista han informat que han estat cancel·lades totes les seves activitats durant el mes d'octubre, entre les quals s'incloïen els seus cinc concerts a Europa, quatre a bord del Jazz Signature Cruise, associat al festival, i la inauguració del certamen.

COMUNICAT OFICIAL

El comunicat oficial remès per l'oficina de l'artista indica que "el equip mèdico personal de Diana Krall ha determinat que, desgraciadament, en aquests moments no està capacitada per viatjar a Europa, actuar en directe o qualsevol altra activitat relacionada amb les gires internacionals, ja que ha de fer repòs absolut les pròximes setmanes, fins a nou avís".

Notícies relacionades

"Lamentem la situació creada només 48 hores després de la roda de premsa del festival i farem tot el possible perquè en el futur Diana es pugui retrobar amb Barcelona i el seu públic", afegeix el comunicat.

L'organització del festival ha comunicat que l'import de les entrades venudes, que ja estaven esgotades, es tornarà automàticament des dels punts de venda on van ser adquirides. 

Temes:

Diana Krall Jazz