MÚSICA I ESCENA

EL PERIÓDICO posa a la venda les entrades per al festival Arts d'Estiu

Miguel Poveda, Sergio Dalma, Mishima, Els Amics de les Arts, Els Pets i Deudeveu conformen el cartell musical

Carlos Latre, Leo Harlem i el Mago Pop completen l'oferta del certamen de Pineda de Mar, que aposta per un públic popular amb preus assequibles.

1
Es llegeix en minuts
EL PERIÓDICO

  

Miguel Poveda, Sergio Dalma, Mishima, Sergio DalmaMishimaEls Amics de les Arts i Deudeveu conformen el cartell musical del festival Arts d'Estiu Costa de Barcelona, de Pineda de Mar. EL PERIÓDICO ja té disponible al seu portal de venda les entrades per a tots aquests artistes. Les actuacions estan programades tots els divendres a les 22.00 hores entre el 4 de juliol i el 30 d'agost a l'Espai Sant Jordi de Pineda de Mar.

Arts d'Estiu complementa l'oferta musical amb propostes més vinculades a les arts escèniques. En aquest apartat aquest any compta amb la presència del camaleònic Carlos Latre, els monòlegs de Leo Harlem i Sergio Olalla, i la màgia d'Antonio Díaz, àlter ego del Mago Pop. Les entrades també estan disponibles a la web de venda d'EL PERIÓDICO.

El calendari del festival és:

4 de juliol: Leo Harlem i Sergio Olalla

11 de juliol: Deudeveu 

18 de juliol: Sergio Dalma

25 de juliol:  Mishima 

1 d'agost: Carlos Latre

8 d'agost: Els Amics de les Arts 

15 d'agost: Miguel Poveda 

22 d'agost: Els Pets 

30 d'agost: Antonio Díaz

Notícies relacionades

L'aposta del certamen és la música de qualitat a preus assequibles. Per això el preu mitjà de l'entrada és d'entre 15 i 18 euros --la més cara arribarà als 50 euros--, gràcies als cinquanta voluntaris que participen en el festival. Amb una actuació programada cada nit de divendres entre juliol i agost --amb un total de nou--, Arts d'Estiu és un festival multidisciplinari per disfrutar de les nits d'estiu a la fresca a mig camí entre Barcelona i Girona.

En els seus tres anys d'història, el festival ha programat 28 espectacles d'artistes com Sara Baras, Manel, Peret i Andrea Motis, entre altres, que han rebut 11.000 espectadors. El festival és una iniciativa del Centre Cultural i Recreatiu de Pineda de Mar, i té un pressupost total de 220.000 euros.