PRÒXIMA ESTRENA

Angelina Jolie i la seva filla Vivienne, juntes al tràiler de 'Maléfica'

Disney difon un avanç de la pel·lícula amb imatges de l'actriu i la seva fila de 5 anys

Angelina Jolie i la seva filla en el tràiler oficial de la pel·lícula ’Maléfica’ de Disney.

1
Es llegeix en minuts

Encara que Angelina Jolie Brad Pitt han manifestat que prefereixen que els seus fills no emulin els seus passos com a actors i actrius, no semblen tenir problemes que aquests facin alguns 'cameos'. Aquest divendres, Disney ha difós un avanç de 'Maléfica', la nova versió del clàssic de 'La Bella Dorment', on Jolie interpreta la bruixa dolenta i la seva filla Vivienne, de 5 anys, apareix en el petit paper de la princesa Aurora de petita. És l'actriu Elle Fanning la que encarna la Bella Dorment.

Notícies relacionades

A més d'una imatge en què Jolie i la seva filla estan juntes, la petita Vivienne apareix amb un estiuenc vestit blau corrent per una vall en una escena del tràiler del film, que s'estrenarà el 30 de maig a Espanya i que dóna protagonisme a Maléfica i indaga en els seus orígens i en els motius que la van portar a convertir-se en malvada i a maleir la Bella Dorment.   

De fet, un altre dels fills de Jolie Pitt, Shiloh, ja va tenir un 'cameo' en una altra pel·lícula, 'El curiós cas de Benjamin Button', on apareixia com a Julia Ormond de bebè.