Lana del Rey actuarà al Vida Festival

La cantant nord-americana presentarà el seu nou disc 'Ultraviolence' a Vilanova i la Geltrú al juliol

Lana del rei, al Palau de Pedralbes el mes de juliol passat.

Lana del rei, al Palau de Pedralbes el mes de juliol passat. / JULIÁN GARCÍA

1
Es llegeix en minuts

Lana del Rey tornarà a Catalunya aquest any per presentar el seu nou disc, 'Ultraviolence'. La cantant nord-americana interpretarà les seves noves cançons, que sortiran a la venda l'1 de maig, al Vida Festival, el Festival Internacional de Vilanova i la Geltrú, que se celebrarà del 3 al 6 de juliol.

"Rere la seva cara bonica i la fragilitat de la seva innocència hi ha una dona amb totes les de la llei, que té la capacitat de construir himnes de pop orquestral i èpic amb to glamurós, i un talent realment sorprenent", han destacat els organitzadors del festival en un comunicat. La mostra substitueix el Faraday, que l'any passat va arribar a la seva desena i última edició.

Notícies relacionades

L'artista compartirà cartell amb el grup d'indie-rock dels Estats Units Yo la Tengo i M. Ward. De més a prop vindran Mishima i  Silvia Pérez Cruz que actuarà amb Raül Fernandez 'Refree', entre altres.

De moment l'organització no especificat quin dia actuarà i ha tret a la venda els abonaments que oscil·len entre 50 i 130 euros.