Montserrat Carulla i Sergi López s'incorporen al 'Concert de la Llibertat'

Actors catalans llegiran textos sobre la llibertat entre cançó i cançó

1
Es llegeix en minuts

Els actors Montserrat Carulla i Sergi López, el doctor Bonaventura Clotet i la productora de cine Isona Passola són les últimes incorporacions al 'Concert de la Llibertat' que se celebrarà dissabte al Camp Nou. Tots ells participaran en la lectura de textos sobre la llibertat que s'aniran succeint entre cançó i cançó.

Els textos triats corresponen, entre altres autors, a Bertolt Brecht, Dolors Miquel, Enric Cassasses, Jacint Verdaguer, Joan Margarit, Joana Raspall, Maria Àngels Anglada, Marià Villangómez, Miquel Martí i Pol, Montserrat Abelló, Salvador Espriu i Vicent Andrés Estellés.

Entre les persones que participaran en aquestes lectures també hi figuren Anna Sahun, Manel Esteller, Miquel Casas, Pere-Joan Cardona, Alícia Casals, Cristina Plazas, Ventura Pons, Joel Joan, Jordí Diaz, Josep Pedrals, Lluís Soler, Màrius Serra, Mathew Tree, Núria Feliu, Quim Masferrer i Sílvia Bel.

Notícies relacionades

A més de la possibilitat de participar-hi (encara hi ha entrades disponibles), el concert es projectarà públicament amb la col·laboració de casals i comunitats de residents catalans a l'exterior en llocs com el Quebec, Londres, Brussel·les, Santo Domingo, París, Mèxic DF, Buenos Aires, Edimburg, Lausana, Perpinyà i l'Alguer.

El 'Concert per la Llibertat. 2014: fem-ho possible', organitzat per Òmnium Cultural, tindrà lloc el 29 de juny al Camp Nou i comptarà amb la participació de 60 artistes catalans i internacionals. Entre els cantants, hi destaca el retorn de Lluís Llach als escenaris. També sonaran Cesk Freixas, la Cobla de Cambra de Catalunya, Dyango, Ferran Piqué (Els Amics de les Arts), Gerard Quintana, Gossos, Joan Dausà, Maria del Mar Bonet, Marina Rossell, l'Orfeó Català, l'Orquestra Simfònica de Barcelona i Nacional de Catalunya (OBC), Paco Ibáñez, Pascal Comelade, Pastora, Pep Sala, Peret i Sopa de Cabra, entre altres.