CARTELL DE LUXE

El Primavera Sound arrenca al Fòrum amb Wilco, Franz Ferdinand i Refused

El festival va comptar amb l'aperitiu d'una festa gratuïta a l'Arc de Triomf

Wilco, en una imatge promocional, amb Nels Cline primer per l’esquerra i Jeff Tweedy al centre.

Wilco, en una imatge promocional, amb Nels Cline primer per l’esquerra i Jeff Tweedy al centre.

1
Es llegeix en minuts

El San Miguel Primavera Sound encara els dies centrals del festival amb els concerts aquest nit al Parc del Fòrum de Wilco, Franz Ferdinand i Refused, entre molts altres reclams. Després de la festa gratuïta d'inauguració a l'Arc de Triomf, el gran emplaçament al costat del mar es prepara per acollir els fans de la millor música independent amb els seus 73.800 metres quadrats i un 40% més d'espai destinat a restauració.

A més, segons va explicar el director del festival Albert Guijarro, per evitar que es repeteixi la polèmica de l'última edició les barres funcionaran amb euros i no amb targetes prepagament. La música serà, com sempre, la gran protagonista, i en el primer dia al Fòrum l'organització cremarà diversos cartutxos, començant per Wilco --la banda de Jeff Tweedy és una habitual al certamen-- i els escocesos Franz Ferdinand.

Plats forts

Notícies relacionades

Altres plats forts passaran per l'escenari Mini --abans Llevant--, com la música delicada de Death Cab for Cutie i Beirut, que anirà pujant de to progressivament amb l'electrònica indie de The XX, el rock de Spiritualized i el hardcore nòrdic de Refused, un dels retorns més esperats.

També hi haurà un lloc per a artistes nacionals, com La Estrella de David, Pegasvs, Doble Platina, Sr. Chinarro, i el dj John Talabot, la música del qual l'ha elevat al més alt del panorama de la música electrònica aquest últim any. Serà el primer dels tres dies al Fòrum, per on també passaran caps de cartell com The Cure, Justice, Kings of Convenience, LFO, M83, Beach House i Marianne Faithfull.