la gira va començar divendres

Manolo García ajorna els seus pròxims concerts per una apendicitis

El cantant va ser operat ahir d'urgència i no tornarà als escenaris fins al juny

’Un giro teatral’, de Manolo García. / E.SOTOS - M.TUDELA - R.FADRIQUE

1
Es llegeix en minuts

El cantantManolo Garcíava ser intervingut d'urgènciaaquest dilluns a Barcelona a causa d'unaapendicitis, informa Sony Music. El músic, immers aquests mesos en lagira de presentació del seu últim treballLos días intactos, haurà de passar un període de recuperació que el mantindrà forçosament allunyat dels escenaris durant lespròximes quatre setmanes.

Notícies relacionades

D'aquesta manera queden ajornats tots els concerts previstos durant el mes de maig i principis de juny, incloent les quatre cites pendents de Barcelona: 10, 11 i 22, al Teatre Coliseum, i 25 de maig, al Palau de la Música, a més de les actuacions de Sant Sebastià (Kursaal, 16 de maig), Oviedo (Auditorio Príncipe Felipe, 18 de maig), Jaén (Auditorio La Alameda, 2 de juny) i Bilbao (Euskalduna, 4 de juny).

Galea Producciones, oficina productora de la gira, fixarà noves dates per a la celebració d'aquests concerts, que seran anunciades en breu, així com també s'informarà degudament sobre la dinàmica de devolució de l'import de les entrades per a qui així ho sol·liciti.