DEL 30 DE MAIG AL 3 DE JUNY A BARCELONA

Wilco, Archers of Loaf i Godflesh, nous reclams del Primavera Sound

El festival anuncia més noms del seu nodrit cartell

Concert de Wilco el dia 2 de novembre al Palau de la Música.

Concert de Wilco el dia 2 de novembre al Palau de la Música. / EL PERIÓDICO / FERRAN SENDRA

1
Es llegeix en minuts

Després d'anunciarBjörk, el festivalPrimavera Sound amplia el seu cartell amb un evident reclam: el grup encapçalat per Jeff TweedyWilco, amb el seu excel·lent treballThe whole love encara fresc, així com la seva recent i aclaparadora actuació al Palau de la Música el 2 de novembre.

Els novaiorquesosThe Drums, amb el seu segon disc ple de pop ballable, el chillwave deWashed Out, la nova sensació britànicaVeronica Falls i els membres del col·lectiu Elephant 6Olivia Tremor Control són les noves incorporacions a la programació dels festivals San Miguel Primavera Sound i Optimus Primavera Sound, que tindran lloc la primavera que ve a Barcelona i Porto, respectivament. Per una altra part, els novaiorquesosThe Walkmen estaran presents únicament en l'edició portuguesa per presentar el seu nou treball després de l'exitósLisbon.

Notícies relacionades

Després de ser anunciats per a l'Optimus Primavera Sound, es confirma també la presència deShellacen la que serà la 12a edició del festival barceloní i que aquest any se celebrarà del 30 de maig al 3 de juny (parc del Fòrum). Entre els noms del cartell també destaquen els considerats amos del metal industrial Godflesh--que l'any passat van tornar als escenaris--, els pioners del grungeMudhoney(amb la seva formació original), el xoc d'electrònica i psicodèlia deDeath in Vegas,SBTRKT (un dels projectes més puixants d'electrònica facturada a la Gran Bretanya), l'excomponent de Lift to Experience i turmentat cantautor Josh T. Pearson, i un grup molt esperat pels fidels del festival, els herois de l'indie-rock dels 90Archers of Loaf.

Abonaments i punts de venda

L'abonament general per al San Miguel Primavera Sound a Barcelona costa 160 euros i es podrà adquirir a Codetickets, Atrapalo.com, Servicaixa, PayPal, Seetickets UK, la botiga CD Drome i la mateixa web del festival.