X7

BMW crea l'exclusiva Dark Shadow Edition per a l'X7

BMW produirà 500 unitats del nou X7 Black Shadow Edition, 10 de les quals arribaran a Espanya per un preu encara sense concretar

BMW crea la exclusiva Dark Shadow Edition para el X7

BMW crea la exclusiva Dark Shadow Edition para el X7

1
Es llegeix en minuts
Àlex Soler

1 de 7              BMW X7 Black Shadow Edition        BMW X7 Black Shadow Edition        BMW X7 Black Shadow Edition        BMW X7 Black Shadow Edition        BMW X7 Black Shadow Edition        BMW X7 Black Shadow Edition        BMW X7 Black Shadow Edition                                BMW ha anunciat una nova versió exclusiva per a l’X7, el seu SUV més gran, que busca accentuar la seva esportivitat i maximitzar la sensació de luxe a l’interior amb equipament personalitzat desenvolupat específicament per a aquest crossover per BMW Individual. En total es produiran 500 unitats a la planta de SpartanburgEstats Units, durant aquest mes d’agost, 10 de les quals arribaran al mercat espanyol per un preu no revelat per la firma bavaresa.

 El comprador podrà elegir el motor que vulgui entre els tres disponibles per a la gamma actual X7, que es compon d’un propulsor dièsel de 265340 i 400 CV de potència i d’un motor de gasolina de 340 o 530 CV de potència. Les principals novetats de l’X7 Black Shadow Edition passen per un color exterior exclusiu de BMW Individual anomenat Frozen Artic Grey, un to mat que contrasta amb detalls en negre cromat High Gloss Shadow Line, també de BMW Individual, als marcs de les finestretes, les cobertes dels pilars B i C, els retrovisors, la graella característica de la marca i les sortides de fuita. A aquesta configuració se li sumarà el paquet esportiu M, amb elements que optimitzen la seva aerodinàmica i li aporten un toc encara més racing. Destacaran, a més, llantes M de 22 polzades amb acabat mat i un sistema de fuita esportiva M.

 La màxima expressió del luxe

 El BMW X7 Black Shadow Edition estarà disponible també amb la configuració de l’habitacle de sis o set places. Sobre el X7 estàndard, aquesta versió equiparà el volant de cuir M i detalls de BMW Individual com la tapisseria específica de cuir merí en color Night Blue i negre amb costures de contrast. El Night Blue també prendrà el protagonisme al sostre, el tablier i els recolzabraços, que seran de cuir napa. 

Notícies relacionades

 Interior del BMW X7 Black Shadow Edition | Foto: BMWLa guinda de tot el conjunt serà l’acabat de la consola central, en piano black desenvolupat per BMW Individual amb el logotip Black Shadow Edition al centre. L’X7 estàndard parteix des dels 101.200 euros a Espanya.

BMW anuncia el primer M3 Touring de la història