Blaumut debuta a Barts amb el cicle 'Les Matinals'

La banda presenta el disc 'El primer arbre del bosc' aquest dissabte a les dotze del migdia

El grup català interpreta ’De moment’ / RICARD FADRIQUE

1
Es llegeix en minuts
NÚRIA MARTORELL/ BARCELONA

Blaumut té aquest dissabte 13 un concert molt especial. Perquè és en horari familiar, a les dotze del migdia, perquè forma part de la programació 'Les Matinals', i perquè suposarà el seu debut a la sala Barts. El conjunt barceloní prossegueix amb la presentació del seu últim disc, el poètic 'El primer arbre del bosc', en què aposta per l'autoedició i l'autoproducció.

El compacte agafa el relleu de l'exitós 'El turista', que incloïa 'hits' de la talla de 'Pa amb oli i sal' i 'Bicicletes'. En aquest nou treball, Blaumut sona més intens. Més contundent. "Hem fet un pas més cap al pop i hem deixat una mica de banda el folk", explica el violinista Vassil Lambrinov.

Imaginari lliure

Notícies relacionades

'El primer arbre del bosc' va anar agafant contingut a través de la passió del cantant, Xavi de la Iglesia, per la fotografia i el dibuix. I el resultat són suggerents cançons, embastades per conceptes com "la simbologia del bosc" i "la individualitat dins del conjunt, amb un punt filosòfic", explica el vocalista i compositor.

L'imaginari de Blaumut segueix navegant lliure, proposant un atractiu viatge emocional. I manté el seu so reconeixible, unint la cançó d'autor, el pop, la clàssica, la música barroca, el folk i els seus divertits xiulets.