Fórmula 1

El pilot australià Daniel Ricciardo substituirà el neerlandès Nyck de Vries a AlphaTauri

El pilot australià Daniel Ricciardo substituirà el neerlandès Nyck de Vries a AlphaTauri
1
Es llegeix en minuts
Europa Press

El pilot australià Daniel Ricciardo substituirà el neerlandès Nyck de Vries a l’equip AlphaTauri, a partir del Gran Premi d’Hongria –del 21 al 23 de juliol– i fins a final de temporada, després de superar amb «una bona actuació» el test realitzat al circuit de Silverstone.

«L’escuderia AlphaTauri anuncia que Daniel Ricciardo s’unirà a l’equip cedit per Oracle Red Bull Racing per a la resta de la temporada de Fórmula 1, a partir del pròxim Gran Premi d’Hongria», va anunciar l’equip en la seva pàgina web.

L’australià va completar aquest dimarts un test de pneumàtics amb l’RB19, una «bona actuació» per als de la beguda energètica que li permet tornar a un seient titular després de deixar McLaren quan va concloure el curs del 2022. Va ser llavors quan va tornar a l’equip austríac, la seva ‘casa’, com a pilot reserva.

La felicitat de l’australià

«¡Estic encantat de tornar a la pista amb la família Red Bull!», va indicar l’australià en declaracions publicades per Red Bull. El pilot, de 34 anys, s’estrenarà aquesta temporada amb l’AlphaTauri al GP d’Hongria, durant el cap de setmana del 21 al 23 de juliol, la penúltima cita abans de l’aturada estiuenca.

A AlphaTauri es van mostrar «molt contents» amb la tornada de Ricciardo, sense dubtar de les seves «habilitats» com a pilot. «Ja en coneix molts aquí, per la qual cosa la seva integració serà fàcil i senzilla. L’equip també traurà molt profit de la seva experiència, ja que ha guanyat 8 GP», va destacar Franz Tost, director de l’equip AlphaTauri.

Notícies relacionades

L’australià substituirà De Vries, que no ha entrat en els punts en cap de les deu carreres disputades, amb un abandonament a l’Azerbaidjan. «M’agradaria agrair a Nyck la seva valuosa contribució durant la seva estada a AlphaTauri i li desitjo tot el millor per al futur», va afirmar Tost.

Finalment, el cap d’equip de Red Bull, Christian Horner, va celebrar la tornada de l’australià i va ressaltar, després del test a Silverstone, que «no ha perdut la forma». «Els seus temps durant la prova de pneumàtics van ser extremament competitius. Va pilotar de manera impressionant i estem impacients per veure què ens ofereix la resta de la temporada amb Daniel cedit a AlphaTauri», va concloure.

Temes:

Azerbaidjan