Motor

El circuit d’Imola, evacuat per les intenses pluges que amenacen el GP de F-1

El circuit d’Imola, evacuat per les intenses pluges que amenacen el GP de F-1
1
Es llegeix en minuts
El Periódico

L’autòdrom de Dino i Enzo Ferrari, el circuit d’Imola, també és conegut amb el nom del riu que flueix junt amb els 4,9 quilòmetres del seu recorregut, el Santerno. La crescuda de les seves aigües provocada per les incessants pluges dels últims dies amenaça el desenvolupament de la primera carrera del Mundial de F-1 a terra europeu.

Fins aquest dimarts, malgrat la copiosa pluja caiguda des de la setmana passada, tot semblava transcórrer amb certa normalitat, segons informa ‘La Gazzetta dello Sport’. Però en les últimes hores la situació s’ha complicat ja que tot el circuit està envoltat d’aigua i s’ha evacuat el personal com a precaució a primera hora de la tarda. També s’han tancat carreteres pròximes al circuit, en concret uns trams que discorren en paral·lel, en el marge oposat del riu. És el que condueix al pont de Tosa, a prop del revolt de l’autòdrom amb el mateix nom.

Notícies relacionades

Moltes les zones i espais verds que s’utilitzen com a aparcament dels espectadors durant els dies de gran premi estan completament inundats, amb la qual cosa no es podran utilitzar per a un gran premi que s’inicia divendres, amb els entrenaments lliures. La gespa del turó de la Tosa, un dels punts més buscats pels espectadors per la seva visibilitat, no estarà seca i en condicions quan es disputi la carrera.

Per precaució, els locals d’algunes activitats comercials situats sota les terrasses de boxes i la sala de premsa han sigut evacuats de l’hipòdrom, inclosa l’empresa turística IF que acull els simuladors de F-1, la llibreria i els dispositius de l’hipòdrom. La previsions parlen que fins al matí de dimecres continuaran les precipitacions i es parla de pluja per a dissabte.

Temes:

Itàlia