Fórmula 1

‘Checo’ Pérez renova dos anys més el seu contracte amb Red Bull

El pilot mexicà va arribar a l’escuderia a finals del 2020 i va acabar l’any següent quart en el Mundial i aquest any els seus resultats sòlids l’han revalidat per seguir de prop el campió del Món i company, Max Verstappen

‘Checo’ Pérez renova dos anys més el seu contracte amb Red Bull
1
Es llegeix en minuts

El pilot mexicà Sergio Pérez, de 32 anys, tercer en aquest Mundial de Fórmula 1, i l’equip Oracle Red Bull Racing han prorrogat dos anys més el contracte que vincula les dues parts.

‘Checo’ Pérez, guanyador del GP de Mònaco, es va incorporar a l’equip Red Bull a finals del 2020 i a l’any següent, amb 190 punts, va guanyar el GP de l’Azerbaidjan i va acabar quart en el Mundial, que va guanyar el seu company, el neerlandès Max Verstappen,actual líder del campionat, seguit del monegasc Charles Leclerc (Ferrari) i del mateix pilot mexicà.

En les set carreres disputades aquest any, Pérez ha sumat ja 110 punts i ha pujat quatre vegades al podi, a més d’haver-se convertit en el primer mexicà que aconsegueix una «pole position», a l’Aràbia Saudita.

«Ha sigut una setmana increïble per a mi», va comentar Checo Pérez en un comunicat de l’equip Red Bull. «Guanyar a Mònaco és un somni per a qualsevol pilot i després poder anunciar que seguiré a l’equip fins al 2024 em fa extremadament feliç. Estic orgullós de formar part d’aquest equip, en el qual em sento completament a casa. Hem aconseguit grans moments com a equip i aquesta temporada ho estem demostrant. A veure on podem arribar en el futur».

Notícies relacionades

El director de Red Bull, Christian Horner, va remarcar que el mexicà havia fet «un treball fantàstic des que va arribar a l’equip».

«Aquest any ha pujat un nou esglaó i la distància amb el campió mundial Max Verstappen s’ha reduït significativament, com s’ha vist amb la seva ‘pole’ a Jiddah i la seva poderosa victòria a Mònaco. Estem encantats que segueixi amb nosaltres fins al 2024. Juntament amb Max, crec que tenim una parella de pilots que pot donar-nos els premis més grans en Fórmula 1», va afegir.

Temes:

Automobilisme