Fórmula 1

Horari i on es poden veure els entrenaments lliures del GP de l’Emília-Romanya de Fórmula 1

El Mundial arriba a Europa amb Charles Leclerc com a líder i amb Ferrari com el gran rival que s’ha de vèncer

Horari i on es poden veure els entrenaments lliures del GP de l’Emília-Romanya de Fórmula 1
1
Es llegeix en minuts

El Gran Premi de l’Emília-Romanya, que se celebra aquest cap de setmana al circuit italià d’Imola, dona el tret de sortida a Europa al Mundial de Fórmula 1, després de la disputa de les tres primeres proves a Bahrain, l’Aràbia Saudita i Austràlia.

El canvi de regles li ha anat molt bé aquesta vegada a Ferrari, el rival que s’ha de vèncer en la carrera. L’escuderia copa la primera i la tercera plaça del Mundial amb Charles Leclerc, que ja suma dues victòries, i Carlos Sainz, i els dubtes es discerneixen entorn del rendiment de Mercedes i Red Bull, els altres dos grans equips que haurien d’estar en la disputa pel títol. Max Verstappen, vigent campió, és ara sisè en la classificació, i Lewis Hamilton ocupa la cinquena posició i només pot exhibir un tercer lloc com a millor resultat.

Més difícil està sent l’inici de l’any per a Fernando Alonso i Alpine. L’asturià només ha pogut sumar fins ara dos punts. Tot i que per moments les sensacions han sigut bones, la fiabilitat del cotxe continua generant dubtes.

Horaris dels entrenaments del GP de l’Emília-Romanya

Divendres, 22 d’abril

  • Entrenaments lliures 1: 11.00-12.00 h

  • Entrenaments lliures 2: 14.30-15.30 h

Dissabte, 23 d’abril

  • Entrenaments lliures 3: 11.00-12.00 h

On es poden veure les carreres de Fórmula 1

Notícies relacionades

La temporada 2022 de Fórmula 1 el 2022 es podrà seguir en directe a Espanya per televisió a través de Movistar+ i DAZN. L’operador de telecomunicacions inclourà una cobertura completa en el seu canal Movistar+ F1 i la plataforma de ‘streaming’ suma les carreres a la seva oferta gràcies a l’acord assolit, que també afecta MotoGP.

Respecte als principals països de Llatinoamèrica, a l’Argentina, Colòmbia i Xile els grans premis es podran seguir a través de Fox Sports, i a Mèxic serà Channel 9 Televisa l’encarregada de les transmissions. Per la seva part, als Estats Units la Fórmula 1 es podrà veure a través d’ESPN.