El futur del pilot britànic

Ecclestone afirma que Hamilton deixarà la Fórmula 1

«Crec que es retira i que no correrà l’any que ve», afirma l’antic CEO de la competició

Ecclestone afirma que Hamilton deixarà la Fórmula 1

KAMRAN JEBREILI

1
Es llegeix en minuts

Bernie Ecclestone, antic CEO de la Fórmula 1, en declaracions a la premsa suïssa, ha afirmat el seu convenciment que Lewis Hamilton, set vegades campió del món, es retirarà i no competirà la temporada vinent, cosa que argumenta basant-se en una conversa telefònica mantinguda amb el pare del pilot britànic.

Notícies relacionades

Ecclestone afirma que els motius de Hamilton per a un eventual adeu a la F-1 es deuen a l’enorme decepció que va suposar el Gran Premi d’Abu Dhabi, on va perdre el Mundial contra Max Verstappen. «Fa uns dies vaig parlar amb el seu pare, i em vaig adonar immediatament que no volia parlar del futur del seu fill, així que només vam parlar de negocis», explica Ecclestone en una entrevista al rotatiu ‘Blick’.

Les impressions

I afegeix: «Jo crec que es retira, que no correrà l’any que ve. La seva decepció a Abu Dhabi va ser massa gran, i l’entenc. Ara, empatat a set títols amb Michael Schumacher, és el moment perfecte perquè compleixi el seu somni i sigui un emprenedor en la moda», argumenta l’antic directiu, als seus 91 anys.