ja és oficial

Fernando Alonso després d'oficialitzar-se el fitxatge: «Renault és la meva família»

Primeres paraules del pilot asturià després que l'escuderia francesa hagi oficialitzat el fitxatge del bicampió del món per tres temporades

080720 fernando alonso vuelta 16 9 ep / periodico

1
Es llegeix en minuts
Miguel Martínez

L’escuderia francesa Renault de F-1 acaba d’oficialitzar el fitxatge de Fernando Alonso, a partir del 2021 i per tres temporades, tal com va avançar EL PERIÓDICO. Així mateix, Renault incorpora també el pilot francès Esteban Ocon.

Poc després de confirmar-se el fitxatge d’Alonso, el doble campió del món ha efectuat la seva primera declaració en què afirma: «Renault és la meva família, i és aquí on vaig aconseguir els meus dos títols mundials. El progrés de l’escuderia durant aquest hivern em fa ser optimista per poder complir els objectius durant la temporada 2021». 

Notícies relacionades

 L’asturià tornarà a la F-1 després de dos anys fora: «Tinc principis i ambicions en línia amb el projecte de l’equip. Compartiré tota la meva experiència en les curses amb tots, des dels enginyers fins als mecànics i els meus companys d’equip. L’equip vol i té els mitjans per tornar al podi, igual com jo. Miro cap al futur. És molt emocionant tornar a l’equip que em va donar l’oportunitat a l’inici de la meva carrera i que ara em dona l’ocasió de tornar al més alt nivell», ha afegit Alonso.

El director de Renault

Per la seva banda, Cyril Abiteboul, director de Renault, s’ha mostrat molt feliç amb el fitxatge de l’asturià. «Tant de bo porti l’equip cap a les exigències de la fórmula 1». «La firma de Fernando és part del pla del Grup Renault per continuar el seu compromís amb la F-1 i tornar al cim. La seva presència  és un actiu formidable a nivell esportiu, però també per a la marca».