LES REACCIONS

Carlos Sainz: «Estic entusiasmat amb el futur»

El madrileny és el pilot més jove en la història de l'escuderia italiana en l'últim mig segle de vida

marcosl53412056 suzuka  japan     file     l r  monaco s formula one driver 200514115020

marcosl53412056 suzuka japan file l r monaco s formula one driver 200514115020 / FRANCK ROBICHON

1
Es llegeix en minuts
Miguel Martínez

«Em complau anunciar que Carlos s’unirà a l’Scuderia Ferrari a partir del campionat 2021. Amb cinc temporades ja completades, Carlos ha demostrat ser molt talentós i ha demostrat que té la capacitat tècnica i els atributs correctes per fer que s’adapti perfectament a la nostra família». Així rebia Ferrari, a través de Mattia Binotto, director gerent de gestió esportiva i director de l’equip, el pilot madrileny, una vegada s’ha confirmat la seva arribada a Maranello.

«Estic molt content de saber que pilotaré l’Scuderia Ferrari el 2021», ha confessat un radiant Carlos Sainz. «I estic entusiasmat amb el meu futur amb l’equip. Encara tinc un any important amb McLaren Racing i tinc moltes ganes de tornar a competir amb ells aquesta temporada», ha afegit després el pilot madrileny.

Projecte ambiciós

Notícies relacionades

Binotto, mentrestant, ha recordat que Ferrari s’«embarca en un nou cicle amb l’objectiu de tornar al cim en la Fórmula 1», on Leclerc i Sainz seran eixos fonamentals d’aquest ambiciós projecte. «Serà un llarg viatge, no sense les seves dificultats, especialment atesa l’actual situació financera i regulatòria, que està experimentant un canvi sobtat i requerirà que aquest desafiament s’abordi d’una manera diferent del passat recent».

Per això, Ferrari es posa en mans d’«una parella de pilots que combini el talent i la personalitat de Charles i Carlos, el més jove en els últims cinquanta anys de l’Scuderia; serà la millor combinació possible per ajudar-nos a aconseguir els objectius que ens hem fixat». Amb només 25 anys, Sainz entra al temple de Ferrari, l’escuderia més prestigiosa del món.