SECRET DESCOBERT

Fernando Alonso ja té monoplaça per al 2018

McLaren ensenya el nou cotxe on predomina el color taronja

mclaren-2

mclaren-2

1
Es llegeix en minuts

L'escuderia britànicaMcLarenha revelat aquest divendres el MCL33, el monoplaça amb el qual Fernando Alonso i el belga Stoffel Vandoorne disputaran la nova temporada de Fórmula 1. Amb predomini del taronja papaia, el color històric de l'escuderia, juntament amb el blau als alerons, està inspirat en el primer McLaren, que va competir fa mig segle. A més, per primera vegada en els seus 52 anys d'història, incorpora un motor Renault.

Al volant del MCL33 hi haurà el bicampió del món Fernando Alonso, que disputarà la seva quarta temporada consecutiva amb McLaren, i el belga Stoffel Vandoorne, que afronta la seva segona campanya en la categoria.

Les dades del 2017

La filosofia darrere de l'enginyeria del MCL33 ha sigut establerta aprofitant les dades del 2017 per portar a terme diverses millores. Gran part del treball realitzat sobre el MCL33 s'ha centrat a optimitzar l'aparença del nou motor Renault i en la incorporació del nou dispositiu Halo, indica el comunicat de l'escuderia.

Notícies relacionades

"Si podem desenvolupar els punts forts del xassís de l'any passat i casar-lo amb una unitat de potència millorada de Renault, podrem fer un pas endavant. El cotxe té molt bon aspecte i està ben pensat, i crec que els colors nous són fantàstics; criden molt l'atenció", ha dit Alonso sobre el seu nou monoplaça.

El nerviosisme d'Alonso

El pilot asturià ha assegurat que està desitjant provar el nou vehicle. "Aquest hivern m'ha fet la sensació que era més curt de l'habitual ja que he pilotat en una carrera de 24 hores i he fet diversos tests amb cotxes esportius. Dit això, estic amb moltes ganes de posar-me al volant d'un monoplaça de Fórmula 1 per primera vegada en tres mesos". "Al veure el nostre cotxe nou, em sento molt il·lusionat però també soc aprensiu. Sé la importància que té aquest cotxe per a l'equip i espero que respongui a les nostres expectatives", ha afegit Alonso.