Amb aquest nou SUV elèctric de Ford gaudiràs de la conducció en qualsevol ruta

La marca americana introdueix el Ford Explorer EV 2023 com una nova aposta 100% elèctrica

En els concessionaris de Romacar ABS de la província de Barcelona podràs trobar tot el que necessites

Amb aquest nou SUV elèctric de Ford gaudiràs de la conducció en qualsevol ruta

Cedida

4
Es llegeix en minuts
Pep Canals

Les principals marques de cotxes fa anys que treballen per oferir als usuaris opcions interessants en el mercat del cotxe elèctric, que ja és una realitat a les carreteres de tot el món. Es tracta d’un canvi necessari. La Unió Europea va anunciar que el 2035 es deixaran de comercialitzar vehicles de combustió. En l'actualitat, podem trobar diverses opcions elèctriques per a tota mena d'usos: cotxes més petits per la mobilitat urbana, vehicles comercials per a professionals o SUV per als amants de l'aventura i la naturalesa que, a més, utilitzen el cotxe per viatges a llarga distància i el seu dia a dia. 

Ford electrificarà tota la seva gamma de vehicles pel 2024 i només comercialitzarà cotxes elèctrics a Europa per a l'any 2030. I aquest ha estat el gran any de les presentacions en societat dels seus nous models elèctrics i híbrids, com va ser el cas de la nova E-Transit Custom. Ara, la marca americana ha presentat el Ford Explorer EV 2023, la versió 100% elèctrica del seu popular SUV, que va tornar a Europa en 2020. 

El Ford Explorer EV 2023, un crossover elegant i esportiu, ofereix el màxim confort i prestacions a l'usuari. Una aposta atrevida de Ford perquè els amants d'aquest segment puguin comptar amb una opció atractiva amb la qual fer el salt al cotxe elèctric. Vols conèixer més a fons el Ford Explorer EV 2023? Continua llegint. 

Quins avantatges ofereix el Ford Explorer 100% elèctric? 

Una de les millors opcions per a apostar per un SUV 100% elèctric és el Ford Explorer EV 2023. Amb aquest model no hauràs de renunciar a res, el seu disseny, el seu confort, la tecnologia incorporada, la seva potència i la seva autonomia són una mostra d'això. 

Un dels dissenys més atractius del mercat 

Aquest nou SUV de la marca americana és un dels cotxes elèctrics més atractius del mercat, destacant, sobretot, pel seu disseny aerodinàmic. Les seves línies són majoritàriament rectes, amb un frontal llarg, en el qual sobresurt la seva graella amb el logotip de la marca americana i una part posterior molt compacta amb un maleter de 450 litres. La longitud també ha canviat i ha passat dels 5 metres de la versió PHEV, als 4,46 metres de la nova versió elèctrica. 

Altres elements destacats són les seves llandes, que podran muntar-se en mesures de 18 a 21 polzades, i l'acabat del sostre flotant que li confereixen els acabats en negre dels pilars davanters i darreres. Quant als colors, la marca americana oferirà sis colors, inclòs el blau Àrtic

Per aconseguir el màxim confort dels ocupants s'ha elaborat un habitacle amb les millors prestacions. Els cinc seients compten amb acabats d’una gran qualitat i les places disposen de la grandària adequada per assegurar la màxima comoditat. Ford sap que l'emmagatzematge és important i, per això, és destacable el ‘My Private Locker’, un espai ocult darrere de la pantalla de 15 polzades que munta; o la nova ‘MegaConsole’, entre els seients de conductor i copilot amb 17 litres de capacitat. Destacable també la seva il·luminació d'ambient amb fins a 10 colors per a triar. 

El nou Ford Explorer 100% elèctric

/ Cedida

Ford Explorer EV 2023, un motor 100% elèctric amb molta potència 

Aquest vehicle de Ford tindrà bastant potència per un cotxe de les seves característiques, ja que compta amb tres motoritzacions. Concretament, tindrà dues versions amb tracció posterior amb potències de 170 i 286 CV i una de tracció a les quatre rodes amb una increïble potència que arribarà fins als 340 CV. 

Tal com ja va informar la marca americana, tot això anirà acompanyat d'una bateria amb una autonomia de 500 km. La recàrrega d'aquesta es podrà dur a terme amb un màxim de 135 kW en un punt de càrrega ràpida i passarà del 10% al 80% de la seva capacitat en tan sols 25 minuts. 

La tecnologia més avançada 

A bord del nou SUV elèctric de Ford també trobareu l'última tecnologia del mercat. El més visible és la seva pantalla tàctil de 15” SYNC Move®2 amb Apple CarPlay i Android Acte per integrar el telèfon mòbil amb el vehicle. El sistema compta també amb un planificador de viatges integrat per organitzar viatges i saber sempre on poder carregar el cotxe. 

No hi ha només la pantalla de 15” a la instrumentació, sinó que també s'ha integrat una altra de 5” pels comandaments del vehicle. El Ford Explorer EV 2023 vol revolucionar el so i en la graella davantera, per això, compta amb una barra de so amb la màxima qualitat d'àudio del mercat. 

L'interior del Ford Explorer

/ Cedida

El nou SUV 100% elèctric compta també amb la tecnologia més innovadora amb un sistema d'assistència a la conducció. Disposa de 12 sensors ultrasònics i cinc càmeres per a donar servei a diferents prestacions com, entre altres: 

  • El de l’angle mort 

  • L’assistent d’aparcament 

  • El sistema de reconeixement de senyals 

  • El del frenat d’emergència 

On trobar el Ford Explorer 100% elèctric a Barcelona? 

En els concessionaris de Romacar ABS de la província de Barcelona (Carrer Potosí, Sant Boi, Sant Just Desvern i nou Centre Trànsit a Molins de Rei) podràs trobar el Ford Explorer EV 2023 i sol·licitar més informació. També t'assessoraran de les ofertes disponibles perquè triïs la millor opció.