motociclisme

Mor el pilot Dean Berta, de15 anys i cosí de Maverick Viñales després d’un accident a Jerez

Un accident múltiple en una carrera de Superbikes va provocar el sinistre tràgic

Mor el pilot Dean Berta, de15 anys i cosí de Maverick Viñales després d’un accident a Jerez
1
Es llegeix en minuts

El pilot Dean Berta Viñales, de 15 anys, ha mort com a conseqüència de les ferides sofertes en el greu accident en què es va veure implicat aquest dissabte durant la primera carrera de la categoria Supersport 300 del Mundial de Superbikes, celebrada al Circuit de Jerez-Ángel Nieto, ha confirmat l’organització.

«Ens entristeix profundament informar de la mort de Dean Berta Viñales. La família de Superbikes envia el seu amor a la família, éssers estimats i el seu equip. Trobarem a faltar enormement la seva personalitat, entusiasme i compromís. Tothom de les carreres de motos et trobarà a faltar, Dean. Viatja en pau», va anunciar el Mundial de Superbikes a través de la xarxa social Twitter.

Caiguda múltiple

Notícies relacionades

A falta de tres voltes per al final de la carrera, en la qual l’espanyol Adrián Huertas aspirava a proclamar-se campió, una caiguda múltiple va deixar Viñales, cosí del pilot de MotoGP Maverick Viñales, tirat enmig de la pista, en plena traçada, i diversos pilots no van poder evitar-lo.

La bandera vermella va onejar en pista i es van donar per vàlides les posicions de l’última volta, per la qual cosa l’holandès Jeffrey Buis es va emportar la victòria i va impedir la victòria de Huertas, setè. Poc després, el Mundial de Superbikes donava per cancel·lada tota l’activitat en pista d’aquest dissabte.