Viñales i els Espargaró no paren ni per Nadal

Els pilots de MotoGP es van citar, al ranxo de Montmeló, el cap de setmana de Nadal per seguir entrenant-se

 

  / ALEJANDRO CERESUELA

1
Es llegeix en minuts
EMILIO PÉREZ DE ROZAS

Estan tan malalts pel seu món, per la seva professió, que l'han convertit en el seu divertimento preferit. Fa la sensació que ni Marc Márquez, ni Maverick Viñales, ni els germans Aleix i Pol Espargaró són capaços de descansar a l'hivern. No tenen paciència per esperar l'última setmana de gener quan, a Sepang (Malàisia), es reprendran els entrenaments de la pròxima temporada, ja amb les motos del 2017.

ENSENYANT ALS JOVES

Notícies relacionades

I si Márquez, amb el seu germà Àlex, va organitzar, fa un parell de setmanes, una espectacular carrera de 'dirt-track' en un oval construït amb terra a l'interior del Palau Sant Jordi, al qual van anar gairebé 9.000 aficionats, que van disfrutar de valent amb la victòria del tricampió de MotoGP davant un fabulós Toni Elias i el nord-americà Brad Baker, el cert és que els seus rivals tampoc han descansat.

Durant el cap de setmana passat, el de Nadal, sí, sí, en ple Nadal, els germans Espargaró i Maverick Viñales, el flamant fitxatge de Yamaha en substitució de Jorge Lorenzo, han celebrat unes carreretes entre amics "però molt de debò", com va reconèixer l'Aleix, en què van ajudar els més joves, com Eric Tomas, a aprendre els trucs del derrapatge sobre terra.