Rins es trenca una clavícula i posa en perill el Mundial

El pilot de l'equip de Sito Pons, que havia reduït a 19 punts el desavantatge que li porta Johan Zarco en Moto2, serà operat immediatament

rozas35249060 l r  spain s rider alex rins of paginas amarillas hp 40  ger160824195640

rozas35249060 l r spain s rider alex rins of paginas amarillas hp 40 ger160824195640 / MICHAL CIZEK

1
Es llegeix en minuts
EMILIO PÉREZ DE ROZAS / BARCELONA

El pilot català Àlex Rins (Kalex), candidat al títol mundial de Moto2 els dos últims anys, no ha pogut tenir més mala sort. Rins, que corre en l'equip del bicampió del món de 250cc Sito Pons, s'ha fracturat la clavícula esquerra en un entrenament rutinari, amb una moto de 100cc, i serà operat aquest dijous a l'Institut Dexeus, pel doctor Xavier Mir, l'especialista que té cura de les mans, els braços i les clavícules dels pilots del Mundial.

CAIGUDA TONTA EN UN ENTRENAMENT

Notícies relacionades

Es dóna la circumstància que Rins va aconseguir, diumenge passat, reduir el desavantatge que li portava el campió francès Johan Zarco (Kalex) a tan sols 19 punts, després de quedar segon en el Gran Premi de la República Txeca, disputat a Brno sota la intensa pluja. Zarco, que va fer una de les pitjors curses de la seva brillant trajectòria esportiva, va quedar desè i va perdre 15 punts respecte a Rins, cosa que va aixecar la moral del pilot lleidatà, que ara veu compromesa la seva participació, almenys al cent per cent, en el pròxim Gran Premi d'Anglaterra, que es disputarà la setmana que ve a l'exigent traçat de Silverstone.

Àlex Rins

PILOT DE MOTO2

"Prefereixo operar-me immediatament, solucionar la fractura de la clavícula i estar al màxim a Anglaterra"

"M'estava entrenant amb la petita moto de 100cc i he tingut un caiguda molt tonta", ha comentat Rins en un comunicat de l'equip de Pons. "Al principi no em feia gaire mal, però quan s'ha refredat el cos ha augmentat el dolor i hem decidit anar a l'hospital. A les plaques han trobat una fractura a la clavícula i m'han aconsellat que passi pel quiròfan per solucionar-ho i estar al màxim a Anglaterra”.

Temes:

Álex Rins