Sexualitat i parella

Com arribar a l'orgasme alhora: mites i trucs

momentos-pareja

momentos-pareja

2
Es llegeix en minuts
ELENA CRESPI

Una parella tenint sexe. Penetració, per descomptat. I arribant a l'orgasme junts. Aquesta és la imatge de la relació sexual ideal però... ¿realment és una imatge real o és ciència-ficció? El sexe és aquell gran oceà que sembla que tothom coneix.

Però navegar-hi  no és tan senzill com tenim al cap. O podria ser més fàcil si no ens compliquéssim tant i desitgéssim coses pràcticament impossibles. Avui llegia en un article que no tenir orgasme simultani amb la parella és un problema molt més habitual del que es pensa... i he pensat: "¿És un problema?". No, no és un problema, el convertim en problema. M'explico:

TOTS SOM DIFERENTS

El cos no està fet perquè dues persones tinguin, exactament, el mateix ritme en la seva resposta sexual. Per això, arribar a l'orgasme al mateix temps no és, de cap manera, fàcil. Just al contrari. Però ens hem obstinat  a tenir l'orgasme al mateix temps, com si estiguéssim dissenyats per a això i si no ho aconseguim és que “som estranys”. Doncs no, qui no aconsegueix l'orgasme al mateix temps que la seva parella... és que és una persona normal i corrent.

DÍFICIL, PERÒ NO IMPOSSIBLE 

¿Això vol dir que mai podré aconseguir l'orgasme al mateix temps que la meva parella? No, és possible aconseguir-ho però no és fàcil. Es necessita:

-Molt autoconeixement.

-Que la parella es conegui molt bé.

-Que jo conegui la meva parella molt bé.

-Que li indiqui a la meva parella com funciono i quin ritme porto.

-Que la meva parella m'indiqui com funciona i quin ritme porta.

I, a poc a poc, es va aprenent i és possible tenir un  orgasme a la vegada. Però no és ni més romàntic, ni es demostra més amor ni s'és la mitja taronja de ningú si s'aconsegueix. (Per cert, la mitja taronja no existeix...)

CREENCES PERJUDICIALS

El problema no és aconseguir o no l'orgasme junts, al mateix temps, el problema són totes les creences associades a aquest fet. Sovint hi ha qui valora si la seva parella l'estima, si estan fetes “l'una per a l'altra” si la sexualitat flueix, és fàcil i es té un orgasme a la vegada. Però això no mesura l'amor, això mesura l'entesa sexual. I m'atreviria a dir més: hi ha moltes parelles que disfruten moltíssim del sexe però no tenen orgasme al mateix temps. Sí que ho aconsegueixen juntes però no de manera simultània.

MOLTES MANERES DE COMPARTIR 

Hi ha moltes parelles, avui dia, que han comprès que hi ha moltes mentides darrere la sexualitat i que, el més important, és disfrutar junts (que no al mateix temps). I aquí també hi cap un joc sexual del tipus:

Ens excitem, comencem a jugar, ens toquem tot el cos. Masturbo la meva parella i té un orgasme. I després la meva parella em fa sexe oral a mi i, finalment, tinc l'orgasme perquè m'ha masturbat o jo m'he masturbat davant d'ella.

Notícies relacionades

Això també és compartir sexe, plaer, amor... Podem ampliar el nostre mapa del sexe i fer-lo més gran. No només pensar que el bon sexe és tenir penetració i orgasme al mateix temps.

¿T'atreveixes a ampliar el teu mapa?