Vibrem Junts

¿Has comprat alguna vegada un vibrador? ¿Saps com triar-lo? El sexe pot millorar si es disfruta amb cada centímetre del cos i si fem servir joguines sexuals...

anytime-anywhere-lelo-toys

anytime-anywhere-lelo-toys

2
Es llegeix en minuts
Elena Crespi Asensio
Elena Crespi Asensio

Psicòloga especialitzada en sexualitat.

ver +

El nostre cos, la nostra pell, el pit, el penis, els llavis, el clítoris, el coll... tenen la capacitat de proporcionar-nos grans quantitats de plaer. I és important conèixer els racons del nostre cos per aprendre a treure'n tot el suc.

Saber gaudir amb les sensacions que la pell ens dóna és imprescindible per tenir un bon sexe, per ser un bon amant. No focalitzar-nos en els genitals també pot ser un factor clau per no reduir la sexualitat a aquest petit racó corporal que cadascun de nosaltres tenim entre les cames.

Per tant, l'ingredient principal per ser bon amant i per gaudir dels plaers del sexe és tenir un bon autoconeixement corporal. Una vegada tenim això assegurat... podem ampliar el mapa i anar a buscar joguines que ens ajudin a fer més deliciós aquest moment de trobada amb nosaltres mateixos i/o amb la nostra parella.

I us proposo dues recomanacions. Dos fabricants de joguines per a adults que crec que us encantaran...

-Lelo: milions de sensacions amagades rere l'elegància de la casa Lelo. Vibradors per a clítoris, per a penetració vaginal, per al punt G, massatgistes corporals, bales vibradores, massatgistes de pròstata, anells vibradors per al penis, vibradors per a parelles... un gran assortiment de productes que no semblen joguines sexuals. Espia aquesta web i veuràs el que et dic. Això sí... no són aptes per a totes les butxaques...

-Fun Factory: Diversió  i plaer amb un disseny desenfadat i acolorit. També pots trobar vibradors per a clítoris, per a penetració vaginal, estimuladors annals, joguines per a homes, minivibradors... I la varietat de preus és més àmplia i més assequible.

Vaig conèixer fa temps aquestes dues empreses, que s'han anat modernitzant i adaptant als nous temps, quan em van presentar Adeline, de la botiga de joguines per a adults Kitsch, ja fa més de 10 anys. I sempre m'he sentit fascinada pel disseny i les funcions d'aquestes petites joguines que són capaces de trobar les pessigolles agradables gairebé a qualsevol... Fins i tot alguns d'ells no tenen aparença de joguina sexual perquè fugen de la fabricació de joguines amb aparença real de penis (encara que alguns tenen una forma molt fàl·lica).

He sentit molts comentaris de diferents dones (perquè són unes joguines que sobretot capten l'atenció femenina...) quan han vist o han tingut entre les mans algunes de les joguines que Lelo i Fun Factory fabriquen i totes han quedat fascinades i admirades per la forma i l'aspecte d'aquests vibradors... suposo que quan hi juguen sota els llençols deuen estar igual d'encantades...

Notícies relacionades

Vibrem, ¿us sembla?

www.elenacrespi.com - @tarongesenceres