Alta participació

Èxit rotund: màxima assistència a la Mostra Internacional de Titelles de Mollet

La companyia belga Les Contes d’Asphaldt ha protagonitzat un dels espectacles itinerants de gran format

Èxit rotund: màxima assistència a la Mostra Internacional de Titelles de Mollet

Ayuntamiento de Mollet

2
Es llegeix en minuts
El Periódico

Mollet (Vallès Oriental) s’ha tornat a convertir en el centre neuràlgic dels titelles amb la 16a edició de la Mostra Internacional de Titelles de Mollet (MITMO). Milers de persones han assistit als espectacles durant els dies 31 de març i 1 i 2 d’abril en carrers i places de la ciutat. Les entrades per als espectacles en espais com el Mercat Vell, el Centre Cultural la Marineta i la Sala Fiveller han penjat el cartell de complet. La Mostra ha sigut organitzada per l’Ajuntament de Mollet del Vallès i la companyia molletana Galiot Teatre.

Un dels moments més esperats de la MITMO han sigut els espectacles itinerants de gran format que en aquesta ocasió han comptat amb la presència de la companyia belga Les Contes d’Asphaldt i amb els espectacles Cavalls de Menorca i Ossos del Pirineu, de la companyia catalana Tutatis, i amb les cercaviles del Mollet Mullat.

Els més petits també han disfrutat amb les instal·lacions interactives creades per Galiot Teatre, en què nens i famílies han pogut posar-se a la pell dels titellaires. Es tracta de Món Titella, Munta Titella i Giravolta Titelles.

Més enllà del gruix d’activitats del cap de setmana, les setmanes prèvies s’han fet propostes com els Aparadors dels Titelles, les visites de l’obra En Patufet a les escoles bressol i la representació del primer espectacle d’aquest any al Mercat Municipal.

Segons la regidora de Cultura i Comerç, Mercè Pérez Piedrafita, «la MITMO ha tornat a ser un èxit absolut i una vegada més Mollet s’ha convertit en l’epicentre de la cultura catalana durant el cap de setmana». La regidora ha destacat «la fantàstica resposta tant del públic com del comerç i la restauració de la ciutat» i ha afegit que «un any més hem tornat a demostrar el potencial de la nostra ciutat per atraure multitud de visitants».

Notícies relacionades

Aquest any la mostra ha comptat amb la presència de 17 companyies de tot el món, 4 d’internacionals, 3 de nacionals i 10 de Catalunya que han ofert 25 espectacles i més de 60 representacions als carrers i places del centre de la ciutat. Tots, en cinc espais d’exterior (inclosos els recorreguts dels espectacles itinerants), tres d’interior i el Mercat Municipal com a espai complementari.

Llegeix totes les notícies de Mollet del Vallès a EL PERIÓDICO Mollet del Vallès

Temes:

Barcelona Mollet