Desplaçar-se fins a Granollers

Mollet reclama a la Policia Nacional una oficina permanent per tramitar el DNI

  • La regidora de la ciutat vallesana sol·licita una oficina d’expedició de documentació permanent per a la ciutadania, perquè no hagi de desplaçar-se a altres municipis a fer-se el DNI, el Passaport o el NIE

Mollet reclama a la Policia Nacional una oficina permanent per tramitar el DNI
1
Es llegeix en minuts
El Periódico

L’alcaldessa de Mollet del Vallès, Mireia Dionisio Calé, ha sol·licitat a la Direcció General de la Policia una oficina d’expedició de documentació permanent perquè la ciutadania no hagi de desplaçar-se a altres municipis a fer-se el DNI, el Passaport o el NIE, com estan fent en el dia d’avui.

La nova oficina, segons manifesten des del consistori, seria a la ciutat de manera permanent, per la qual cosa tindria la seu a les dependències de la Policia Municipal de Mollet.

A la carta esmentada, l’alcaldessa assenyala «que la creació d’una oficina permanent milloraria els serveis prestats a la població de la ciutat vallesana». Aquesta oficina, a més, dependria de la Policia Nacional i donaria servei a les poblacions del voltant que tampoc compten amb una oficina pròpia de la Policia Nacional on obtenir la documentació, concretament Caldes de Montbui, Palau Solità i Plegamants, Santa Perpètua de Mogoda, Parets del Vallès, Montmeló, Santa María de Martorelles, Martorelles i Sant Fost de Campsentelles.

Notícies relacionades

Es pot recordar que, actualment, a la comarca només hi ha l’oficina de Granollers, la regidora de Mollet explica que «amb les dificultats que això comporta per a una única oficina amb tanta demanda de documentació».

Llegeix totes les notícies de Mollet del Vallès a EL PERIÓDICO Mollet del Vallès