En clau local

El pròxim 30 de novembre es presentarà el llibre ‘Mollet, cronistes, papers i lletres’

La presentació s’ha fet coincidir amb la celebració del 35 aniversari de la revista Notes i del Servei de Català de Mollet

El pròxim 30 de novembre es presentarà el llibre ‘Mollet, cronistes, papers i lletres’

Ayuntamiento de Mollet

1
Es llegeix en minuts
El Periódico

L’Ajuntament de Mollet (Vallès Oriental), a través del Centre d’Estudis Molletans (CEM), presentarà dimecres que ve, 30 de novembre, el 14è volum de la Col·lecció Vicenç Plantada. La presentació s’ha fet coincidir amb la celebració del 35 aniversari de la revista Notes i del Servei de Català de Mollet.

A través de 15 articles, se’ns proposa un veritable viatge per la història del coneixement i la producció literària de Mollet del Vallès amb una ingent quantitat d’informació inèdita i plena de curiositats relatives a la ciutat.

Notícies relacionades

Entre d’altres, sempre en clau molletana, el volum recull quins són els primers documents, imatges i llibres; com funcionen els nostres arxius i quins són els seus fons; quins van ser els primers estudiosos que es van interessar per Mollet; què han aportat i què ens queda per saber. També inclou un inventari de la producció literària molletana i aprofundeix en l’obra d’alguns dels nostres literats més rellevants.

Llegeix totes les notícies de Mollet del Vallès a EL PERIÓDICO Mollet del Vallès

Temes:

Mollet